Gerek rafine estetik anlayışı gerek gelenekselliği kıran yeni nesil dizayn dili gerekse ustalıkla yapılan işçiliğiyle Creta, dışarıda zaman geçirmenin en keyifli halini sunuyor.

Mevsim ayırt etmeksizin açık havanın tadını çıkarmak isteyenler için rahatlığı ve yüksek gustoyu merkeze alan Creta Koleksiyonu, farklı ürün seçenekleriyle geniş bir kullanım çeşitliliği sunuyor. İnce işçiliğin modern stil dokunuşlarıyla bir araya geldiği koleksiyonun en dikkat çekici özelliği ise yüksek konforu güçlü bir estetik algı ile eşleştirmesi ve açık havada rahatlık standartlarını yükseltmesi… 

L’unica-açık hava

Sofistike görünümü, yaşam alanlarının devamı olan dış mekân odalarında davetkar bir ortam yaratırken rahatlığı ile gün boyu keyif yapma ayrıcalığı sunuyor. Klasik detayların aksine maksimalist ve cesur dokunuşların öne çıktığı Creta, her açık hava etkinliği için iyi bir ev sahibine dönüşerek dört mevsim hazır bir alan yaratıyor. Yeni nesil ve dayanıklı malzemeler, açık hava koşulları için kullanım kolaylığı sağlarken kendine özgü tasarım dili, davetkar bir yaşam alanı oluşturuyor. 

İstanbul Levent’te showroom ve Türkiye genelinde 20 bayi

L’unica ile Türkiye’de satışa sunulan Creta Koleksiyonu’na, İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ve Türkiye genelindeki 20 farklı bayisinden ulaşmak mümkün.

L’unica Hakkında

Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları ve Keyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor.L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve aydınlatma ürünlerinden çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe ürünlerini de bünyesinde satışa sunan L’unica; ayrıcaHappyCocooningmarkalı şömine masaları ile MorsoLiving ve BigGreenEgg markalı üst düzey bahçe barbekülerini ve LesJardinsürünlerini de müdavimleriyle buluşturuyorBahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij katan ve modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nınyenilikçi koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor. Ayrıca ilk kez bu yıl, Otazen ürünlerini Türkiye’ye getiriyor. L’unica ürünlerine markanın Türkiye genelinde yer alan 20 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.