Kampanya Kapsamında All-Accor Lıve Lımıtless Üyeleri, Tarihi Ve Turistik Destinasyonlarda 31 Mart 2024 Tarihine Kadar Kahvaltı Dahil Yüzde 25'e Varan İndirimlerden Faydalanabilecek.

ALL-Accor Live Limitless üyeleri; Türkiye’de Accor bünyesindeki lüksten ekonomiye 14 marka alternatifi, 50 güçlü premium, orta ölçekli ve ekonomi oteli, 18 lüks ve yaşam tarzı segmentindeki otel arasından seçim yapabiliyor, Türkiye’nin yanı sıra Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki otellerde de konaklamanın keyfini sürebiliyor.

Sömestrde İstanbul’u yeniden keşfedin

 

Swissôtel The Bosphorus İstanbul, zarif tasarımı, üst düzey hizmeti ve benzersiz konumuyla misafirlerini büyülüyor. Konforlu odalarda eşsiz Boğaz manzarasının keyfini çıkarırken, İsveç mutfağının en iyi örneği Chalet’de, Londra’dan sonra tek şubesini Swissôtel The Bosphorus İstanbul’da hayata geçiren meşhur Hint restaurantı “Madhu’s”ta, otelin birçok zevke hitap eden restoranlarında dünya mutfaklarından lezzetler deneyebilir, günün yorgunluğunu Purovel Spa ile atabilirsiniz.

Novotel İstanbul Bosphorus ise şehrin kalbi Karaköy’de modern ve şık bir otel olarak konforlu odaları, terasında konumlanan ve İstanbul’un en iyi restoranlarından Mürver Restaurant ile misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor. Otelin merkezi konumu sayesinde İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerine kolayca erişim sağlarken, şehir keşiflerinizden sonra otelin kapalı yüzme havuzlu spa olanaklarından da yararlanabilirsiniz.

Doğal güzelliklerin mükemmel harmonisi

Uludağ Kirazlıyayla’da bulunan Swissôtel Uludağ Bursa, Uludağ’ın muhteşem dağ havası ve kendini tamamen yenilenmeye adamış lüks spa merkezinde misafirlerine huzurlu bir deneyim vadediyor. Restore edilmiş tarihi sanatoryumda yer alan otel, “kaliteli yaşam ve zamanın en değerli hediye” anlayışını güçlendirmek için konuklarına sağlıklı yaşam yolculuklarını sürdürebilecekleri çeşitli konaklama paketleri sunuyor.

Ege’nin kültürel ve modern hazinesi: İzmir

Swissotel Büyük Efes İzmir, misafirlerine konforlu bir deneyim sunarken, zarif tasarımı ve benzersiz hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor. Uluslararası ve Türk mutfağının lezzetleri, şık bir atmosfer içerisinde Swissôtel Büyük Efes'in restoranlarında buluşuyor. Teras katında yeni hayata geçen İtalyan restaurantı Scappi’de, yemeklerinizi keyifle tadarken, şahane gün batımını da izleme imkanına erişebilirsiniz.

Anadolu’nun cazip destinasyonlarında sömestr tatili keyfi

Şehir merkezi, Erciyes Kayak Merkezi ve Kapadokya’ya yakınlığıyla ideal tercih olan Novotel ve ibis Kayseri, modern binaları ve rahat odalarıyla öne çıkıyor. Roma, Büyük Selçuklu ve Anadolu Selçuklu İmparatorluklarının arkalarında hatıralar bıraktıkları şehir merkezinde yer alan oteller, sunduğu uygun bütçeli konaklama paketleri ile özellikle kayakserveler için ideal tercih.

Yunan Adaları Bu Yaz Bodrum’a Rakip Oluyor Yunan Adaları Bu Yaz Bodrum’a Rakip Oluyor

Gurme lezzetlerin merkezi olan Gaziantep, ziyaretçilerini Novotel Gaziantep'in modern ve konforlu odalarıyla karşılıyor. Merkezi konumu, Arkeoloji Müzesi, Zeugma Mozaik Müzesi ve Bakırcılar Çarşısı gibi mekanlara yürüme mesafesinde olan orta ölçekli segmentteki Novotel Gaziantep, gastronominin kalbinde misafirlerini bekliyor. Gaziantep’in bir diğer önde gelen oteli ibis Gaziantep ise ekonomi segmenti ve yine şehir merkezindeki konumu sayesinde dikkatleri üzerine topluyor.

ALL-Accor Live Limitless ile unutulmaz anlar yakalayın

ALL-Accor Live Limitless, misafirlerine konforlu bir seyahat deneyimi için lüksten ekonomiye farklı alternatiflerde oteller sunuyor. ALL-Accor Live Limitless üyeleri; sadece konaklamalarında değil, otel içerisindeki yeme içme alanlarından da ödül puanları kazanabiliyor. Üyeler, kazandıkları puanlarını kullanarak kampanyaya katılan otellerde rezervasyon yapabiliyor veya puanlarını Accor’un dünya genelindeki iş ortaklarında kullanmak üzere aktarabiliyor. Ayrıca eğlence, spor, kültür, alışveriş, seyahat ve çok daha fazlasında sınırsız deneyimlerle unutulmaz anlar yakalayabiliyor.

 

ACCOR HAKKINDA

Accor, 110'dan fazla ülkede 5.500 tesiste, 10.000 yiyecek ve içecek mekanında, sağlıklı yaşam tesislerinde veya esnek çalışma alanlarında deneyimler sunan, dünya lideri bir konaklama grubudur. Grup, lüksten ekonomiye 40'tan fazla otel markasını ve Ennismore ile Yaşam Tarzını kapsayan sektörün en çeşitli konaklama ekosistemlerinden birine sahiptir. Accor, iş etiği ve dürüstlük, sorumlu turizm, sürdürülebilir kalkınma, toplumsal yardım ve çeşitlilik ve katılım açısından olumlu eylemlerde bulunmaya kararlıdır. 1967 yılında kurulan Accor SA'nın genel merkezi Fransa'da olup, Euronext Paris'te (ISIN kodu: FR0000120404) ve Amerika Birleşik Devletleri'nde OTC Market'te (Ticker: ACCYY) halka açık olarak listelenmektedir. Daha fazla bilgi için lütfen www.group.accor.com adresini ziyaret edin veya bizi Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram ve TikTok'ta takip edin.