Villa Aşina; Kırlangıcın Kanadında Bir Küçük Otel Villa Aşina; Kırlangıcın Kanadında Bir Küçük Otel

Geçtiğimiz günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açıkladığı 60 milyon turist ve 60 milyar dolar hedefine paralel olarak çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Girgin, gerekli insan kaynağı ve altyapı çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

Kapıları 12 ay boyunca açık olan Bodrium Hotel & SPA'nın yeni sezonda da misafirlerini üst düzeyde ağırlayacağını vurgulayan Yiğit Girgin, “Hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Otel bünyesinde hizmet veren Ianua SPA'yı bir yan ürün değil de ayrı bir ürün gibi sunuyoruz. Sudan gelen sağlık kaynağı olan SPA'nın gelen misafirlerce anlaşılmasını, kullanılmasını istiyoruz. Masaj, dinlenme ve iç huzur noktasında bizi tercih eden misafirlerimize sağlıklı bir yaşam sunmayı amaçladık. Onların doğru öğretilerle kendi ihtiyaçlarına yön verebilecek bilgiyi kazanmalarını sağlamayı istiyoruz. Otelimizde hizmet veren fitness eğitmeni, beslenme, yoga ve nefes uzmanımız var. Ayurvedik beslenmeye uyan ve doğru beslenme yöntemlerini kendine temel almış kişilerle çalışıyoruz. Sağlıklı yaşam günleri etkinliğiyle bu sürece start verdik ve ilerleyen süreçte bir takım yeni faaliyetler yapmak istiyoruz” diye konuştu.

GERÇEK İTALYAN LEZZETLERİ TYRO'DA

Gerçek İtalyan lezzetlerini bir arada sunan Tyro Restaurant’ta iki deneyimli şefle hizmet verdiklerini kaydeden Girgin, “Göz bebeğimiz, Tyro İtalyan restoranımıza kısa süre önce iki yeni transferimiz gerçekleşti. Bodrumda ve gastronomi dünyasında tanınan Zekeriya Yıldırım şef de ekibimize katıldı. Banket toplantılarımız, kahvaltı ve restaurant işleyişimiz onun imzasını taşıyor. Ayrıca İtalyan Tommy şefimiz de kadromuzun yeni isimlerinden. Gerçek 'Anneanne' İtalyan tariflerini uyguladığımız bir sürece girdik. Lezzet tutkunu tüm konuklarımızı bekliyoruz” dedi.

KURUM İÇİ EĞİTİMLER SÜRECEK

Kalitenin sürdürülebilir olması için çok çalıştıklarını kaydeden Yiğit Girgin, kurum içi eğitimlere özen gösterdiklerine değindi. Girgin, “Personelin bilgisini ve yetkinliklerini güncellemek için kendi bünyemizde oluşturduğumuz iş geliştirme departmanıyla beraber hazırlıklarımızı yapıyoruz.

Bu departmanla birlikte içerideki işleyişimizde ve arkadaşlarımızın eğitimleri noktasında ilerlemeler kat ettik. 2024'ün ilk çeyreğinde gerek kendi ekip arkadaşlarımız gerekse sektörel eğitimleri Bodrum’daki tüm paydaşlarımıza sunmayı ve onlarla birlikte süreci geliştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİCİ FARKINDALIĞI EĞİTİMİ

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum temsilciliğinin Prof. Dr. Zeynep Oktuğ Tırnova ile otel yöneticilerine yönelik düzenlediği “Yönetici Farkındalığı” eğitimine bölgede bulunan otel yöneticileri katıldı.

POYD Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin ve Bodrium Hotel & SPA İş Geliştirme Müdürü Özkan Köse; sezon öncesinde personele ve yöneticilere yönelik çalışmaların büyük önem taşıdığını belirterek, “POYD Bodrum olarak organize ettiğimiz eğitimimizde Prof. Dr. Zeynep Oktuğ Tırnova, otel yöneticilerimize Yönetici Farkındalığı eğitimi verdi. Çok keyifli bir eğitimdi. Eğitim sonunda da otel yöneticilerimize sertifikalarını verdik. Bu tür eğitimlerimize devam edeceğiz. Sonuç olarak eğitimin bir yaşı ve zamanı yok. Yeni öğrendiğimiz en küçük konular bile kendimize ve işimize yarar sağlayacaktır” diye konuştu