Yarım asra yakın köklü geçmişiyle sektöre yön veren Yorglass, Bosch Grubu'nun dünya çapındaki en iyi tedarikçilerinden biri seçildi. Bu yıl 17’nci kez verilen Bosch Global Tedarikçi Ödülleri kapsamında Dolaylı Malzeme Alımı, Hammaddeler ve Bileşenler, Doğrudan Malzeme Alımı - Mobilite Çözümleri, Endüstriyel Teknoloji ve Tüketim Malları kategorilerinin yanı sıra bu yıl ilk kez verilen ve küresel ısınmayı azaltmaya yönelik faaliyetlere odaklanan Sürdürülebilirlik kategorisinde ödüller dağıtıldı. Yorglass, Direkt Malzeme Satın Alma- Tüketim Malları kategorisinde ödüle değer görüldü. Ödül töreni ise Yorglass’ın geçen yıl faaliyete geçen Çerkezköy beyaz eşya fabrikasında sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

Altı kıtada 60 ülkede

Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar, Bosch’un Global Tedarikçi Ödülü’nü kazanmanın büyük bir mutluluk verdiğini ifade etti. Yorgancılar, “Çalışmalarımızı, endüstriyel cam işleme lideri olma vizyonuyla tutkuyla sürdürüyoruz. Ürünlerimizi altı kıtada sayısı 60’a yakın ülkeye ulaştırıyor, Yorglass olarak paydaşlarımızın yanındaki etkin güç oluyoruz. Aldığımız bu ödül de bize ne kadar doğru yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Buna dayanarak, ödül ve ilgili takdir için Bosch’a çok müteşekkiriz. Bu takdir, müşterilerimizin başarısına olan derin bağlılığımızın altını çiziyor” diye konuştu. 

Sürdürülebilir bir gelecek

Teknoloji ve inovasyonu ilke edinerek çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Yorgancılar, şunları söyledi. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşundan biri olarak yüksek standartlardaki ürünlerimizle pazarın taleplerini karşılamak için faaliyetlerimize başarıyla devam ediyoruz. Tüm çalışmalarımızın temeline sürdürülebilirlik anlayışını yerleştiriyoruz. Sektörümüzde UN Global Compact’e üye tek şirketiz. Güzel bir geleceği öncelik edinmek işimizin merkezinde yer alıyor. Bu nedenle yatırımlarımızı bu çerçevede kurguluyoruz.