Dekar Şehirbahçe projesi, peşin alımlarda %20 indirim, vadeli alımlarda ise vade farksız 24 ay taksit imkanı sunuyor.

Dekar Yapı, İstanbul Bahçeşehir’deki Dekar Şehirbahçe projesine özel bir kampanya başlattı. Bahçeli ev sahibi olmak isteyenler, Dekar Şehirbahçe’de hemen teslim bahçeli evlerde peşin ödemelerde %20 indirim fırsatı yakalıyor. Ayrıca, 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme ile hemen taşınıp, sonra ödeme imkânı sunuluyor.

Türkiye’nin Taşınma Haritasını çıkardı Türkiye’nin Taşınma Haritasını çıkardı

Dekar Şehirbahçe’de “Hemen Taşın, Sonra Öde” Kampanyası

Doğal güzellikleri ve modern yaşamın konforunu bir araya getiren Dekar Şehirbahçe projesi, 41.000 metrekarelik geniş arazi üzerinde, 2+1'den 4+1'e kadar farklı büyüklüklerde tamamı müstakil girişli ve bahçeli 181 evden oluşuyor. İstanbul’da bahçeli bir ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştüren Dekar Şehirbahçe’de şimdi bahçeli ev sahibi olmanın tam zamanı.

Dekar Şehirbahçe'ye taşınanlar, sadece bahçeli bir yaşamın değil aynı zamanda birbirinden farklı imkânlar sunan sosyal yaşamın tadını çıkaracaklar. Proje kapsamında açık yüzme havuzu, kafe, çocuk parkı, basketbol sahası, peyzaj havuzu ve yürüyüş yolları gibi birçok olanak bulunuyor. Ayrıca, her ev sahibi 2 adet kapalı otoparka da sahip olacak.