Türkiye’nin her yerinde hizmet veren BHGRE Türkiye, büyükşehirlerde bayilerine ilk ofis olma fırsatı sunuyor. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Mersin, Antalya gibi emlak sektörünün kalbinin hızlı attığı şehirlerde de açılacak bayilerine özel avantajlar sağlıyor.

BHGRE Türkiye’de ülkemizin tüm illerinde bölge avantajından yararlanarak hızlı yatırım dönüşü sağlayan lokasyonlarda bayilik alınabiliyor.

BHGRE Türkiye, bayilerine gayrimenkul alanında işlem hızı üst düzeyde bölgelerde ofis imkânı sağlıyor. 100 yıllık tecrübesi ile Türkiye pazarına giren BHGRE Türkiye özellikle İstanbul için Etiler, Levent, Bağdat Caddesi, Ataşehir ve Boğaz hattı gibi lokasyonlarda da ilk ofis olma imkanı sağlamaktadır.

Better Homes and Gardens

100 yıllık ev ve yaşam tecrübesi ile hizmet veren Better Homes and Gardens® Real Estate, Türkiye pazarına giriş yaptı. Franchise hizmeti ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermeye başlayan BHGRE Türkiye’de bölge avantajı devam ediyor.

Bölge avantajı ile gayrimenkul sektöründeki yatırımcıların radarına takılan BHGRE Türkiye’nin franchise hizmetindeki ayrıcalıklar da konuşulmaya başlandı.

Avantajlı Franchise Hizmeti 

BHGRE Türkiye, gayrimenkul danışmanlarının ve ofis sahiplerinin daha üst seviyelere taşınması için avantajlı hizmetler sunuyor. Bölgelerinde ilk ofis olma fırsatı tanıyan BHGRE Türkiye, ofisin kurulumdan reklam tanıtımına kadar sürekli destek sağlıyor.

bhgre-turkiye-ile-yatirimcilara-buyuk-firsat-2070

Gayrimenkul danışmanlığını ikinci bir meslek değil, gerçek bir meslek olarak yeniden şekillendiren BHGRE Türkiye, kurduğu Be Better University ile danışmanlarına ve yatırımcılarına sürekliliği olan güncel eğitimler veriyor.

Franchise başvurusu yapılan bölgenin önce analiz raporunu yapan BHGRE Türkiye, oluşturduğu Aday Havuzu Sistemi ile bölgelerindeki en yetkin gayrimenkul danışmanlarını ofislerde istihdam ediyor.

BHGRE Türkiye franchise açılışından sonra broker ve danışmanlarını yalnız bırakmıyor. Her kademede özel koçluk ve mentorluk sistemi ile tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor.

BHGRE Türkiye, franchise hizmeti alan yatırımcının bölgesindeki özel gayrimenkul projeleri ile anlaşmalar sağlayarak, satış yönetimini şubelerine devrediyor. Bu şekilde BHGRE Türkiye bünyesinden bulunan her şubeye özel proje desteği veriliyor.

BHGRE Türkiye, gayrimenkul sektörüne girmek isteyen yeni yatırımcılara kapılarını sonuna kadar açtığı gibi sektör profesyonellerinin kendi hikayelerini yazmaları için de franchise hizmeti sunmaktadır.

Emlakhaberi.com Haber Merkezi  sizler için güncel haberleri yayınlıyoruz.