Demir İnşaat’ın Beylikdüzü ilçesinde 2. projesi olan Demir Country ismini verdiği proje Avrupa’dan ödüllü Mimar Gökhan Kulöz tarafından özgün ve ince bir zevk ile tasarlanan Demir Country tasarım olarak çok güzel görünsede bu kapsamda komşularından rahatsız olup olmayacakları kendi takdirlerinde olup, bunu değerlendirip daireyi alıp almama konusunda her zaman serbestlikleri mevcuttur.  

Demir İnşaat Beylikdüzü ilçesindeki projelerine daha özen gösterir diye düşünmüştük ama hayal kırıklığında uğradığımızı söylersek yanılmayız, Demir Country kullanılan malzemelerin kalitesini firma çok kaliteli diye söylesede kaliteli olup olmadığını satın alanlar karar verecekdir. Daire satın almış olanları dinlediğimizde hiçbir şeyi tam yapamamışlar teslim aldığımızdan beri sürekli sorunlarla var dairelerden alt kattaki dairelere su kaçaklığı var , özellikle en çok dikkatimi çeken merdivenlerin seramikle yapılmış ki daha insanlar evlerine taşınmadan seramiklerin patladığını gördük kısacası mermer olur diye düşünürken bu şekilde görünce açıkcası çok şaşırdık yine taktiri satın alan memnun müşterilere bırakıyoruz. 

Beylikdüzü’nde Konforun tanımı yeniden yapılıyor sloganıyla inşa edilen Azur Marmara projesi teslim edildi yaşam hem ticari hem konutlarda başladı proje tasarım olarak arsanın durumuna göre geniş bir yeşil alana sahip değil bloklar birbirlerine bakıyor. İç tasarımlar gelince gerçekten konforu yeniden tasarladıklarını söylemişlerdi gerçekten bunu gözümüzle görmüş olduk birinci sınıf malzeme ve kalitede yapılmış. Alt kısımdaki ticari birimler bölgeye ayrı bir değer katmış dükkanların çoğunluğu açılmış sitede oturanların birçok ihtiyacını karşılayacak her sektörden mağazalar var, ulaşım yönüyle bakacak olursanız önünden otobüs ve dolmuş durağı mevcut Azur Marmara Projesi için söylenecek çok söz bulamadık tebrik ederiz diyebiliriz.

Keleşoğlu Holding tarafından yapılan Deniz İstanbul markalı projesinde farklı etaplar ve farklı isimlerle yapılmış siteler var bizler Mercan konakları ismini verdikleri projeyi inceleyerek buradaki gördüğümüz düşüncelerimizi aktaracağız sizlere aslına bakıldığında bölge de yüksek katlı proje yapılmaması gerekiyorken Eston inşaat tarafından tamamlanmayan ve tmsf devir olan şirket Avrasya yatırım aracılığıyla Keleşoğlu Holdinge geçmiş oldu proje yeniden tasarlandı ve yüksek katlı binalar inşa edildi.

Mercan konakları 2 etaptan oluşuyor alt kısımdaki bölüm 1. etap yukarı kısımdaki bölüm 2. etap diye isimlendirilmiş aralarındaki farklar 1. etapta genellikle daha büyük daireler var 4+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. 2. Etap denilen kısımda ise 2+1 ve 1+1 daireler inşa edilmiş projede kullanılan malzemeler çok beklentinin altında kalıyor, dairede salon ve mutfaklar ideal büyüklükte yatak odası, çocuk odaları çok küçük yapılmış, 1. etapta kalan bölümde her kata 2 daire ve 5 katlı olarak inşa edilmiş ,2 etapta daha çok küçük daireler inşa edildiğinden dolayı konutlar daha sık daireler bir birine bakıyor kısmı olarak deniz görenler var üst katlardan teraslı daireler yapılmış bunlar lebi derya deniz manzarasına sahipler, Sosyal donat olarak hiç bir şey şuan için yok sadece çocuklar için yapılmış olan çocuk parkları var, kapalı otoparklar ve açık otoparklar yeterli durumda yapılmış , Aidatlar her sitede olduğu gibi burada da çok yüksek almadığınız hizmetin parasını ödemek herkes için zor bir durum olsa gerek.

İhlas Yapının bölgede birçok projeye imza atmıştır bölgenin ilk nitelikli %90 yeşil alana sahip projesini 1993 yılında inşasına başladığı Marmara Evleri 1’in devamı olan Marmara Evleri 4 projesi teslim edildi bizlerde bölgedeki projeleri incelerken buraya da yolumuz düştü İhlas yapı gerçekten örnek dairede ne sunmuş ise aynısını yaparak projeden daire alanların memnuniyetini bir kez daha kazanmıştır.

Kaliteli malzeme ve kaliteli işçilikle sunulmuştur Mutfaklar, banyolar çok kaliteli malzeme seçilerek yapılmış dairelerin geniş balkonlara sahip olması ve çok kullanışlı odalara sahip olması mükemmel bir tasarımla yapılmış olması Marmara Evleri 4 - 2 kat kapalı otoparkı, Kapalı bay bayan kapalı yüzme havuzu, bol yeşil alanlar, çocuk oyun alanları ile daire satın alanları memnun ettiğini düşünüyoruz. Sitenin ön ve yan caddesindeki dükkanlar ise sitenin hem içinde oturanlara hem de site dışından gecenler hizmet verecek şekilde yapılmış, ulaşım yönüyle yürüme mesafede otobüs ve dolmuşlar var, Her zaman değer açısında sürekli kazancınıza değer katacak bir proje olmuş.

Canan inşaat bölgedeki ilk projesi olan Mabeyn Marmara Projesini sizler için inceldik ve okurlarımızı doğru tarafsız bir şekilde bilgilendirdik proje zamanında teslim edilmese de yine de çok fazla uzun sürmemiş oldu.

Geniş bir avlu bölümüyle karşılayan projede kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları, sosyal alanlara sahip bir proje karşılıyor projede 4+1 -3+1 ve 2+1 daire bulunuyor aile sitesi olarak tasarlanmış olan Mabeyn Marmara kaliteli malzemeyi ucuz işçilikle bozmuşlar kullanılan melezler orta düzeyle ne çok kaliteli nede çok kötü orta düzeyle, oda büyüklükleri uzunlamasına büyük , biraz kullanışsız odalarla karşılaştık, kapalı otoparkına giriş çıkış çok eğilimli, site aidatları el yakıyor, sitenin alt kısmında file market var, ön kısımdaki dükkanlar daha açılmış durumda değil, ulaşım sıkıntısı yok, etrafında Belediyeye ait parklar mevcut, okul ve kreş çok yakın, Canan İnşaat Mebeyn sahil projesi de devam ediyor oda çok yakın zamanda bitmesi planlanıyor.