Yalıkavak Marina'da Yenilik Rüzgarı esiyor Yalıkavak Marina'da Yenilik Rüzgarı esiyor

Sıcak ve samimi atmosferiyle misafirlerini karşılayan Villa Aşina, özel tasarımıyla dikkat çeken odaları, Akdeniz esintili avlusu ve lezzet dolu mutfak deneyimiyle unutulmaz bir konaklama vaat ediyor. Çağlardan süzülüp gelen lezzetlerin iklim ve coğrafik unsurlarla yeniden harmanlandığı Villa Aşina’nın özel mutfağı, Gurme Bülent Sancakdar tarafından şölenlere açılan kapı olarak kullanılıyor.

Mavi ve yeşiliyle dünya cenneti olan Datça’nın kalabalıktan uzak, sakin ve doğanın sunduğu sürprizlerle dolu konumunda yer alan Villa Aşina, yeni sezona merhaba dedi.

Doğayla Bütünleşen Huzurlu Bir Kaçış Noktası

Her bir ismini aldığı konsepte göre düzenlenmiş 17 odadan oluşan Villa Aşina, misafirlerini Datça’ya özgü detaylarla karşılıyor.Her bir köşesi misafirlerini sarmalayan sakinlik ve huzur ile doldurulmuş Villa Aşina, her anı özel kılan detaylarla konforun ve rahatlığın keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Doğanın kalbinde konumlanmış, küçük sokakları ve balkonları ile organik yaşamın izini taşıyan Villa Aşina, kırlangıcın kanat sesi olarak tabir edilen Datça’da huzuru dinlemenize olanak tanıyor. Sıcak ve samimi ortamıyla sarıp sarmalayan Villa Aşina, ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebileceğiniz bir tatilin kapılarını aralıyor.

Gurme Bülent Sancakdar yönetimindeki mutfak ekibi, Ege'nin taze ve organik ürünlerinden ilham alarak hazırladığı özel mönüyle damakları şenlendiriyor. Deniz ürünleri ve Datça'nın benzersiz otlarıyla zenginleştirilmiş mezeleri, tadına varanları farklı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. 

Mimar Yıldız Sancakdar'ın tasarladığı Villa Aşina Otel, yerel mimari unsurları modern dokunuşlarla harmanlayarak benzersiz bir atmosfer sunuyor. Minimal ve şık tasarımı ile misafirlere sakin bir konaklama deneyimi vaat ederken Villa Aşina, doğanın içine uyumlu olan açık alanları misafirlere dinlendirici bir kaçış sunuyor.