Eşsiz doğası ve benzersiz manzarasını tamamlayan üstün özellikleriyle size ve sevdiklerinize ışıltılı bir dünyanın kapısını aralıyor. Bursa’da lüks, konfor, prestij, ayrıcalık, seçkinlik adına yaşamdan beklediğiniz ne varsa Zeray Country ile yepyeni bir hayatın başlangıcı olarak geliyor.

Bursa Bademli’de 7.350 m2 alan üzerine kurulu Zeray Country, saray ihtişamını yansıtan klasik mimarisiyle özel yaşam odaklı bir yaklaşımın ürünü. Müstakil villalarda, bahçeden otoparka, havuzdan barbekü alanı ve kamelyaya her şey sadece size ve sevdiklerinize ait. Doğa tutkunları için özgün peyzajında ağaç, yeşil ve doğanın fazlasıyla yer aldığı Zeray Country’nin etrafında şeçkin villa sitelerinin yanı sıra zeytinlik ve koruluklar bulunuyor. Lüks, konfor ve prestijin zirvesindeki Zeray Country, malzemeden işçiliğe her detayında Zeray titizliği ve kalitesi olarak görülen saray zarafetini, doğanın huzuruyla bir arada sunuyor.



Bursa’nın hak ettiği lüks ve prestiji, ihtişamlı mimarisini bütünleyen üstün özellikleriyle sunan Zeray Country, yaşam konforunda asalet ve soyluluk isteyenleri, masalsı bir dünyanın ışıltısıyla tanıştırıyor. Zeray Country‘de farklı büyüklükteki bahçe seçenekleri, yüksek tavanlı ergonomik yaşam alanı tasarımlarıyla geniş aileler için de hayal edilen o benzersiz hayat gerçeğe dönüşüyor. Farklı ihtiyaç ve beklentileri fazlasıyla karşılayan yüksek yaşam standartları, size, sevdiklerinize vaat edebileceklerinizin çok daha ötesini sunuyor.

Zeray titizliği ve mühendisliğiyle projelendirilen Zeray Country, doğanın huzuru ve dinginliğini sunan özel konumu, hayatınıza daha fazla yeşil katan eşsiz manzarası, lüks ve konfor beklentinizi değiştirecek ayrıcalıklarıyla daha fazlasını isteyenlerin haklı tercihi. Zeray Country, tüm bu üstün özelliklerinin yanı sıra bir yatırım aracı olarak yarınlarınız için hiç kaybettirmeyecek olan güvenilir bir seçenek. Hem prestij ve ayrıcalığı sınırsız yaşamak hem de kazanmanın keyfini çıkarmak isteyenler için en doğru adres, Zeray Country.

ADRES: 21. Yüzyıl Caddesi Mürsel Mahallesi No:30
Mudanya / Bursa

İLETİŞİM:  +90 444 91 41