Duygulara hitap eden mekânlar tasarlayan Bodrum Mutfak Mobilya, kişiye özel birbirinden farklı mutfak modelleriyle karşımıza çıkıyor. Hareket alanı kendi ekseninde seyreden, kullanımı kolay ve kapasitesi yüksek Minty Mutfak, mavi ve krem renklerinin kusursuz uyumu ile yaşam alanlarına yeni bir soluk kazandırıyor. Geniş panosu ve tezgahıyla kullanıcıların hem zamandan hem de mekândan tasarruf etmesini sağlayan Minty, fonksiyonel çözümleri ile konforlu yeni nesil tasarımlı bir mutfak hayatı sunuyor.

Türkiye’nin en prestijli mutfak ve mobilya tasarım markalarından olan Bodrum Mutfak Mobilya, birbirinden farklı renkleriyle oluşturduğu özel tasarımları ile kullanıcılarına farklı alternatifler sunuyor.

Mutfakta ihtiyaca göre kişiye özel tasarımlar yaratan Bodrum Mutfak Mobilya, Minty Mutfak modeli ile yeni nesil mutfak tasarımına farklı bir anlayış getiriyor. Sunduğu fonksiyonel çözümler ve her ihtiyaca cevap vermesiyle ön plana çıkan model, aynı zamanda estetik görünümüyle ilham kaynağı oluyor. 

Dar alanları muhteşem dokunuşlarıyla farklı bir görünüme kavuşturan Minty Mutfak, mavi ve krem renklerinin kusursuz uyumu ile yaşam alanlarınızı estetik bir mekâna çeviriyor. Geniş yelpazesiyle mutfakta ihtiyacın fazlasını sunan model, fonksiyonel çözümleriyle kullanıcıların vazgeçilmez tercihi oluyorGeniş panosu ve tezgâhı ile hem zamandan hem de mekândan tasarruf etmenizi sağlayan Minty modeli, işlevsel evyesi, pişirme, hazırlık ve saklama alanlarıyla mutfakta geçirilen zamanı büyük bir keyfe dönüştürüyor.