Geniş ürün portföyünü Türkiye’nin dört bir yanına ve 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. İnşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan, son olarak İstanbul’da The Superior Suites, Antalya’da Set Premium olmak üzere iki farklı inşaat projesinde yer aldı.

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyüyle birçok kamu projesi ve prestijli konut projelerinde yer alan Günsan Elektrik, gayrimenkul projelerini aydınlatmaya devam ediyor. 2022 yılında da referans projelerine tüm hızıyla devam eden Günsan, son olarak İstanbul’da yer alan The Superior Suites, Antalya’da yer alan Set Premium projelerine stil ve şıklık kattı.

Günsan_Parafudr_3

Türkiye’nin en güvenilir ve sürdürülebilir başarı sağlayan gayrimenkul geliştirme ve yatırım şirketlerinden EGE YAPI tarafından hayata geçirilen The Superior Suites’te Modüler cam serisi ile yer aldı.  Şehrin master planında önümüzdeki 5 yılın en fazla yatırım alacak bölgesi olarak konumlanan Set Premium’da ise Eqona ile Modüler serisinin füme rengi, sigorta ve kaçak akım ürünleri kullanıldı.

 

Günsan Hakkında
1982’de anahtar priz ve elektrik aksesuarları imalatı yapmak üzere kurulan Günsan, 1995’te halen üretiminin devam ettiği endüstriyel tesisine geçti. Anahtar-priz üretimi ile Türkiye’nin sektöründe öncü şirketlerinden biri olan Günsan, inşaat sektöründe alçak gerilim tesisatı ekipmanları olan elektrik anahtarı, priz, grup priz, şalt malzemesi, kompakt şalter, kaçak akım röleleri, sigorta kutuları ve aksesuarlarından oluşan 17.000 parçalık ürün portföyünü distribütörleri ve bayileri aracılığı ile hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştırıyor.