Folkart Yapı tarafından inşa edilen Folkart Country Urla projesi 159 adet müstakil villadan meydana geliyor. Projede alanları 155 ile 248 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 3,5+1 ve 4+1 tipinde tasarlandı.

İzmir'de birçok projeye imza atan Folkart, bu sefer Urla'da yeni bir projeye başladı. Yeni bir trend olarak "country yaşamı" konseptini şehire kazandırmaya hazırlanan Folkart Country Urla projesi müstakil villalardan meydana geliyor.

İzmir'in en özel noktası Urla'da Folkart kalitesiyle yükselen proje, Kent Koleji'ne 6,1 km, Bilfen Koleji'ne 8,2 km, Piri Reis Koleji'ne 8,2 km, Bahçeşehir Koleji'ne 8,7 km, Doğa Koleji'ne 10,2 km, Urla merkeze 8 km, otoyol bağlantısına 9 km, Güzelbahçe'ye 10 km, Konak'a 38 km, Adnan Menderes Havaalanı'na 40 km, Yeni Kent Merkezi'ne 42 km, Alaçatı-Çeşme'ye 55 km mesafede yer alıyor.

Sosyal donatılar bakımından çok zengin olan Folkart Country Urla projesinde çocuk oyun alanı, sosyal tesis, havuz, yeşil koridor, amfi, etkinlik alanı, hamam-piknik alanı, plaj voleybol salonu, açık sınıf, wifi alanı, meditasyon bahçesi, bocce alanı, tenis kortu, toplanma alanı, hayvan park, basketbol sahası, kaykay parkı, yeşil koridor, yoga pilates alanı, macera parkuru, macera yolu, yoga etkinlik alanı bulunuyor.