Carmel Inn Ayayorgi projesi, İzmir Çeşme’de hayata geçirilen konut projesidir. Proje toplam 230 m² alana sahip, 13 villadan oluşmaktadır. Yapımına Carmel’in üstlendiği konut projesinde 7+1 ultra lüks villalar yer almaktadır. Villaların genişliği 230 m² net alandan oluşuyor.

4 Mevsim Yaşamın Adresi: Carmel Inn Ayayorgi

Çeşme’nin Dalyan bölgesinde inşa edilen proje 13 müstakil villa ile konforlu bir yaşamın anahtarını teslim ediyor. Carmel Inn Ayayorgi villaları ile konfor ve tasarım doğa ile buluşuyor.

Projede yer alan özel klima sistemi, her katta bulunan ısıtma sistemi ile 4 mevsim ayrıcalıklı bir yaşama dahil oluyorsunuz. Her villada yer alan şöminesi, geniş yere kadar uzanan cam pencereleri ile kışın güzelliğini, evinizin içine yansıyan sıcaklıkla karşılayacaksınız.

Kalite ve Zarafetin Buluşma Noktası

Bu konut projesinde rahatınız için gerekli olan her detaya yer verilmiştir. Sizin için tasarlanan özel yaşam alanları ile mutlu ve konforlu bir güne başlangıç yapacaksınız.  Farklı konseptlerde tasarlanan A+ kalite ile 6 banyo ve sauna imkanı bulunmaktadır. Her detayın incelikle düşünüldüğü bu konutlarda kalite bir yaşama dahil olmayı sonuna kadar hissedeceksiniz.

7+1 şeklide tasarlanan villalarda 7 oda, 6 banyo ve size ait 2 araçlı otopark alanı bulunmaktadır. Geniş tasarlanan peyzaj alanları ile yeşilin keyfini doyasıya çıkaracağınız alanların yanında sauna, sinema odası gibi seçenekler de bulunmaktadır. Projenin en dikkat çeken detaylarından biri de sonsuzluk havuzudur. Her villaya özel tasarlanan, içinde özel oturma grubunun bulunduğu sonsuzluk havuzu ile suyun keyfine ayrı çıkaracaksınız.

Lokasyonu Hakkında

Carmel tarafından hayata geçirilen bu özel yaşam, benzersiz mimaride tasarlanmış 13 adet villa ile Çeşme’nin en gözde lokasyonu Ayayorgi’ de hayata geçiriliyor. Proje, yarattığı fırsatlar ile yalnızca tatil fırsatı değil, yeni bir yaşam alanı da sunuyor.

Çeşme’nin gözde villa konut projeleri arasında yer alan Carmel Inn Ayayorgi, konunumu ile birçok alana yakın mesafede yer almaktadır. Proje; İzmir’e 80km, İzmir Adnan Menderes Havaalanı’na  95km, Çeşme Merkez’e  7.5km, Çeşme Yat Marina’ya 3.5km, Çeşme Limanı’na 3.5km, Çeşme Otoban Gişeleri’ne  6km, Ayayorgi Koyu’na 1.5km, Ayasaranda 2.5km, Yıldız Burnu’na 7km, Alaçatı’ya 8km, Şifne 13.5km, Paşalimanı 13.5km, Ilıca Plajı 9km, Fener Burnu 5.5km, Kocakarı Plajı’na 2.5km, Hacettepe Koyu’na 2km, Dalyan Yat Limanı’na 1.7km mesafede yer almaktadır.