Aden Garden Villaları konut projesi İstanbul’un saklı kalmış güzelliklerinden olan İstanbul Avrupa Yakası’nda Büyükçekmece Güzelce’de inşa ediliyor. Her detayı özenle düşünülmüş olan projede 10.000 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Birbirinden bağımsız şekilde 28 adet bahçeli villa bulunan projede kendi hayatınızı yaşamaya hazır olun.

Aden konutlarında, bahçeler ve villalar birbirinden bağımsız oldukları için sıkışık ve üst üste yaşamdan tamamen uzakta olacaksınız. Konforlu dolu yaşam alanları ile Aden Garden Güzelce ‘de alıcılarını bekliyor.

İstanbul’da rahat nefes almak artık mümkün oluyor. Binalardan ve günlük koşuşturmadan rahat nefes alamadığımız İstanbul’da artık rahat ve huzurlu yaşamak Aden Garden Villaları sayesinde mümkün olacak. Güneşi hissedebileceğiniz, bahçe anlayışınızın tamamen değişeceği konutlar İstanbul’da hayatınıza giriyor. 10 bin metrekarelik arazi üzerinde kurulan projenin %65’i yeşil alan olarak tasarlandı. Artık bahçenizde bin bir renkli çiçekler yetiştirebilir isterseniz de kendiniz için organik meyve ve sebzeler üretebilirsiniz.

Ayrıcalıklı Yaşam Sizleri Bekliyor

İstanbul Büyükçekmece’ de inşa edilen proje, İstanbul Villa konut projeleri arasında bünyesinde bulundurduğu sosyal avantajlar ile farklılığını ortaya koyuyor. Aynı zamanda spor olanakları da sunan projede; 4 mevsim yüzmenin tadını çıkaracağınız yüzme havuzu, sağlığınızı ve kilonuzu her zaman koruyabileceğiniz tam donanımlı fitness center bulunuyor.

Hisar Grup İnşaat tarafından İstanbul’un en güzel yerlerinden olan Güzelce ’de inşa edilen projede çocuklarınız için de her şey düşünüldü. Çocuklarınız, çocukluklarını doyasıya yaşasınlar diye tamamen güvenli olan çocuk oyun alanları onları bekliyor. Arkadaşları ile koşup oyunlar oynayabilmenin tadını çıkaracak olan çocuklarınızın artık evde canı sıkılmayacak. Aynı zamanda Aden Garden Villaları konut projesinde bulunan çocuk yüzme havuzu ile çocuklarınız yazın tadını doyasıya çıkaracak.

Güvenliğiniz için Her Şey Düşünüldü

İstanbul villa projelerinden olan Aden Garden Villaları konutlarında, Hisar Grup İnşaat alıcıların güvenliği için her şeyi düşündü. Güzelce’ de bulunan Aden Sitesi içinde bulunan; güvenlik kameraları, özel güvenlik personeli ve görüntülü diyafonlarla ile her türlü önlem alındı. Her villa için ayrılmış 4 araçlık kapalı otopark ile araçlarınız için de önlem alındı.

Aynı zamanda Aden Garden Villaları inşa edilirken zemin etüdü yapılmış ve zeminin uygunluğu doğrultusunda inşa edilmeye başlanmıştır. İnşa edilirken yapı denetimi ve deprem yönetmeliğine dikkat edilen projede güvenli yaşam sizleri bekliyor.

250 m² (6.896 TL/ m² )

  • Konut Tipi - Villa
  • Geliştirici - Hisar Grup İnşaat
  • m2 Aralıklar - 250 - 270 m²
  • Teslim Tarihi - Ekim 2020