Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık şirketi Turyap, Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ‘Şarkılar Bizi Söyler’in ocak ayından bu yana ana sponsorluğunu üstleniyor.

Programın sponsorluk anlaşmasının bir süre daha devam edeceğini söyleyen Turyap Holding Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karadağ, sanata ve müziğe verdikleri destekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek “bundan sonraki süreçte de marka olarak müzik ve eğlence başta olmak üzere, sanatseverlerin yakından takip ettiği, kültür ve sanata doyacağımız türden programları desteklemeye devam edeceğiz. Konuyla ilgili gelen talepleri değerlendireceğiz. Müziğe ve sanata verdiğimiz desteği, yeni nesil emlakçılık sloganı olan TAM nokta markamızın da üstleneceği sponsorluk anlaşmalarıyla sürdüreceğiz” dedi.

Turyap Holding hakkında:

yılında Azmi Sarıbay tarafından kurulan Turyap Holding, batıdaki örneklerine uygun çağdaş emlakçılık modelini Türkiye’de hizmete sunmuştur. Bugün Türkiye'nin her yanında hizmet sunan 250 Turyap ofisi, merkezi konumu, modern görünümü, uzman personeli ve standart çalışma esaslarıyla 100 binlerce gayrimenkulün el değiştirmesine aracılık etmektedir. Hizmet kalitesini; emlakla ilgili her türlü talepte seri, güvenilir, her iki tarafın yararına nesnel çözümler üretmek şeklinde tanımlayan​ Turyap Holding, yatırımcıların ve danışanların yaşamsal bir karar almalarına bilgi ve deneyimleriyle rehberlik eden, işinin gerektirdiği eğitime sahip, doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş profesyonellerle hizmet vermektedir. Her türden değişme ve gelişmeye çok çabuk uyum sağlayacak dinamik bir yapıya sahip olan marka, yalnız ofisleriyle değil, binlerce satılık-kiralık portföyün bulunduğu web sitesiyle de müşterilerine ulaşmaktadır. Türkiye'nin en köklü ve en yaygın emlak organizasyonu olan Turyap, yalnız ülke içinde değil, yurt dışında da Türk vatandaşlarının emlak sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Avrupa ve Amerika'da açılan ofisleriyle Türk markasını yurt dışında gururla temsil eden Turyap Holding, klasik hizmet verdiği Turyap markasının yanı sıra Amerikan sistemiyle hizmet verdiği ‘TAM nokta’ şirketiyle de adından söz ettirmektedir. Öte yandan; TuryapNet adıyla hizmet veren veri bankasıyla bilgileri sürekli güncel şekilde saklayan Turyap Holding, devam eden Ankara Golfkent projesinin yapımını da aralıksız sürdürmektedir. www.turyap.com.tr 0212 373 13 00