Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık şirketi Turyap, 17 Eylül Cumartesi akşamı Star ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan ‘Doğu Demirkol İle Alalade Show’un ana sponsorluğunu üstleniyor.

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Turyap Holding Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karadağ, “Özellikle pandemi döneminde ağırlık verdiğimiz bant reklamlarına ilave olarak geçen yayın dönemi hafta sonu yayınlanan bir eğlence programına ana sponsor olmuştuk.

Aynı zamanda bu sezon birçok futbol müsabakasında saha reklamları vermeye devam ediyoruz. Geçtiğimiz dönemde yine bir röportajımızda bahsettiğimiz üzere sanat ve spor programlarına sponsor olma ve reklam verme faaliyetlerine devam edeceğimizi açıklamıştık. Bu yayın döneminde de yine hafta sonu yayınlanacak olan ‘Doğu Demirkol İle Alalade Show’ programının ana sponsoru olmaya karar verdik. Bu tarz reklam çalışmalarının marka bilinirliğini ve güncelliğini taze tuttuğunu düşünüyoruz. Ülke emlak sektörünün öncü markası TURYAP olarak, ulusal bir kanalda ve prime time aralığında yayınlanan, genel izleyici kitlesine hitap edeceğini düşündüğümüz sanat ve spor programlarına sponsor olmaya ve reklam vermeye devam edeceğimizi tekrardan belirtmek isterim” dedi.

TURYAP hakkında:

1985 yılında Azmi Sarıbay tarafından kurulan TURYAP, batıdaki örneklerine uygun çağdaş emlakçılık modelini Türkiye’de hizmete sunmuştur. Bugün Türkiye'nin her yanında hizmet sunan 330 TURYAP ofisi, merkezi konumu, modern görünümü, uzman personeli ve standart çalışma esaslarıyla 100 binlerce gayrimenkulün el değiştirmesine aracılık etmektedir. Hizmet kalitesini; emlakla ilgili her türlü talepte seri, güvenilir, her iki tarafın yararına nesnel çözümler üretmek şeklinde tanımlayan TURYAP, yatırımcıların ve danışanların yaşamsal bir karar almalarına bilgi ve deneyimleriyle rehberlik eden, işinin gerektirdiği eğitime sahip, doğruluk ve dürüstlüğü ilke edinmiş profesyonellerle hizmet vermektedir. Her türden değişme ve gelişmeye çok çabuk uyum sağlayacak dinamik bir yapıya sahip olan marka, yalnız ofisleriyle değil, binlerce satılık-kiralık portföyün bulunduğu web sitesiyle de müşterilerine ulaşmaktadır. Türkiye'nin en köklü ve en yaygın emlak organizasyonu olan TURYAP, yalnız ülke içinde değil, yurt dışında da Türk vatandaşlarının emlak sorunlarıyla yakından ilgilenmektedir. Avrupa ve Amerika'da açılan ofisleriyle Türk markasını yurt dışında gururla temsil eden TURYAP, klasik hizmet verdiği TURYAP markasının yanı sıra Amerikan sistemiyle hizmet verdiği ‘Tam Nokta’ şirketiyle de adından söz ettirmektedir. Öte yandan; TuryapNet adıyla hizmet veren veri bankasıyla bilgileri sürekli güncel şekilde saklayan TURYAP, devam eden Ankara Golfkent projesinin yapımını da aralıksız sürdürmektedir.

www.turyap.com.tr                     0212 373 13 00