Üç yüzü aşkın TÜGEM üyesi ticari gayrimenkul profesyonelinin bir araya geldiği lansman 16 Aralık Perşembe günü Şişli Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Ana sponsorluğunu Endeksa’nın, destek sponsorluğunu ise  Hepsiemlak ve Selfprof’un yaptığı büyük buluşmada birçok ünlü isim de konuşmacı olarak yer aldı.

 Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 2020 Türkiye’nin En Başarılı CEO su ödülü sahibi Sn. Ayhan YAVRUCU, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği (TDUB) Yönetim Kurulu Başkanvekili Sn. İbrahim Cihan KURTULAN, Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Yönetimi Ana Bilim Dalı Başkanı Sn. Prof. Dr. Harun TANRIVERMİŞ ve Ağaoğlu Şİrketler Grubu Murahhas Azası Sn. Hasan RAHVALI bu büyük buluşmada konuşmacı olarak yer aldı.

Açılış konuşmasında TÜGEM Ticari hakkında bilgiler veren Komite Başkanı Savaş Kurtbaş “Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gayrimenkul Yönetimi bölümü ve Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği ile eğitim başta olmak üzere birçok konu ve başlıkta üyelerimiz için iş birliği ve projeler geliştirdik. Amacımız üyelerimize TÜGEM Ticari Network ile bu portföy türünde çalışan gayrimenkul danışmanlarını tek bir çatı altında birleştirmek, etkin ve verimli iş birliktelikleri yaparak, portföy, deneyim ve tecrübe paylaşımlarında bulunarak, tüm Ticari Gayrimenkul profesyonellerinin, güçlü bir mesleki birlikten fayda sağlayarak, işlerini en üst seviyede yapabilecek, ortak çalışma etik değer ve prensipleri belirleyerek, mesleki eğitim ve sertifikasyon süreçlerine yön vermek olacaktır.” dedi.

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan’da yaptığı konuşmada “Derneğimiz olarak ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz. Ticari komitemiz ile ticari gayrimenkul danışmanlarının hizmet kalitelerini artırmayı, networklerini geliştirmeyi arzu ediyoruz” dedi