Muhammen bedeli 1 milyar 589 milyon 525 bin lira olan toplam 1 milyon 854 bin 608 metrekare büyüklüğündeki arsalar; Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bitlis, Bolu, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Niğde, Samsun, Tekirdağ, Uşak ve Van şehirlerinde bulunuyor.

Yatırımcılar; konut, ticaret, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara yüzde 25 peşinat ve 60 ay vade ile sahip olabilecek.

Emlak Yönetim A.Ş. tarafından 9 ve 10 haziran tarihlerinde organize edilecek olan müzayede Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirilecek. Ayrıca internetten de “www.emlakyonetim.com.tr” teklif verilebilecek.

Satışa sunulan arsalar arasında Ankara Sincan Saraycık’ta akaryakıt, konut ve ticaret alanları, Afyonkarahisar’da tarım ve hayvancılık tesis alanları, Aksaray merkezde ticaret alanları, Diyarbakır Sur’da konut alanları, İstanbul’da ticaret, konut ve rekreasyon alanları, İzmir’de sanayi depolama alanları, Kırklareli’nde tarımsal niteliği korunacak alanlar ve Konya’da et ve süt ürünleri entegre tesis alanları bulunuyor.