İlk olarak 8 şubat salı günü İstanbul, Kocaeli ve Şanlıurfa’daki 49 arsa açık artırmayla satışa sunulacak. Saat 10.30’da TOKİ İstanbul Hizmet Binasında başlayacak olan müzayede de ayrıca internetten de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. Alıcılar, arsalara yüzde 15, 25 peşinat ve 60 ay vade ile de sahip olabilecek.

İkinci açık artırma 16 Şubat 2022 çarşamba günü 40 ilde 129 konut için yapılacak. Saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda eş zamanlı olarak başlayacak müzayede internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. Alıcılar Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Mersin, Niğde, Ordu, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Yozgat ve Zonguldak’ta satışa sunulan konutlara yüzde 25 ve yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Üçüncü açık artırma 17 Şubat 2022 perşembe günü 22 ilde 145 iş yeri için yapılacak. Saat 10.30’da Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda eş zamanlı olarak başlayacak müzayede internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) teklif verilebilecek. Alıcılar; Adana, Ağrı, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Niğde, Trabzon, Siirt, Osmaniye ve Zonguldak’ta satışa sunulan iş yerlerine yüzde 15, 25 ve 50 peşinat ile 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Ayrıntılı bilgilere “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” internet adreslerinden ve “444 86 54” numaralı telefondan ulaşılabilecek.