TOKİ’nin iştiraki şirketlerden Emlak Yönetim A.Ş tarafından gerçekleştirilecek satışlar, Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda eş zamanlı oarak gerçekleştirilecek. Ayrıca www.emlakyonetim.com.tr internet adresinden canlı olarak katılıp teklif verilebilecek.

13 ekim salı günü 11.00’de başlayacak açık artırma ile satışa sunulacak konutlar Alıcılar Adana, Ankara, Batman, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çorum, Denizli, Düzce, Gaziantep, İstanbul, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop ve Sivas şehirlerinde bulunuyor. Alıcılar satışa sunulan konutlara  %25, peşin 120 ay vade ile sahip olabilecekler.

14 ekim çarşamba günü 11.00’de başlayacak açık artırma ile satışa sunulacak Ayrıca, Adana, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Bitlis, Burdur, Bursa, Çorum, Denizli, Gaziantep, Isparta, Karabük, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Konya, Niğde, Rize, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon ve Uşak şehirlerinde bulunuyor. Alıcılar satışa sunulan iş yerlerini %10 vea %25 peşin, 120 ay vade ile alabilecekler.

Açık artırma ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Detaylı bilgilere 444 86 54 numaralı telefondan veya www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ulaşılabilecek.