Kurumun iştiraki olan Emlak Yönetim A.Ş. tarafından düzenlenen müzayede 11 ağustos salı günü saat 10.00’da başlayacak. TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki Merkez Binası’nda ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek ihalede yatırımcılar www.emlakyonetim.com.tr internet sitesi üzerinden katılarak online olarak teklif verebilecek.

Konutlar hangi şehirlerde bulunuyor? Ödeme koşulları nedir?

Açık artırmaya katılan konut alıcıları, Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bartın, Batman, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzurum, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Samsun, Sivas, Tokat, Trabzon ve Zonguldak şehirlerinde bulunan dairelere yüzde 25, peşin 120 ay vade ile sahip olabilecekler. İstanbul’daki konutlar için yüzde 25 – 40 – 50 peşinat ile 96 veya 120 ay vade seçenekleriyle satılacak.

İşyerleri hangi şehirlerde bulunuyor? Ödeme koşulları nedir?

Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bitlis, Çanakkale, Denizli, Kastamonu, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde, Siirt, Şanlıurfa, Trabzon, Uşak ve Yozgat şehirlerinde satışa sunulan iş yerleri yüzde 10 ya da 25 peşin, 120 ay vade ile alınabilecek.