Toplu Konut İdaresi, 24 şehirde bulunan toplam 4 milyon 367 bin 296 metrekare büyüklüğe sahip 252 arsasını açık artırmayla satışa çıkartıyor. Arsaların tamamının 1 milyar 242 milyon 559 bin TL muhammen bedeli bulunuyor.





Kurumun iştiraki şirketlerden Emlak Yönetim A.Ş. tarafından organize edilen müzayede 12 Aralık 2019 perşembe günü saat 13.30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde yapılacak.





Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Ankara, Antalya, Balıkesir, Çankırı, Çorum, Edirne, Elazığ, Hatay, İstanbul, İzmir, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Muğla, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Tekirdağ, Van ve Yozgat şehirlerinde bulunan arsaları almak isteyenler için peşin alım haricinde yüzde 25 – 35 peşinat 48 – 60 ay vade seçenekleri de sunuluyor.





Satışa sunulan arsalar arasında İstanbul Başakşehir’de konut ve özel sağlık tesisi arsası ile Kâğıthane’de ticaret niteliğindeki arsalar, Ankara Ayaş’ta plansız arsalar, Gölbaşı ve Keçiören’de konut alanları ile Antalya Finike’deki gelişme konut alanları dikkat çekiyor.