İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılacağı kura çekilişi ile bugün başlıyor. 26 Haziran 2020 Cuma günü KİPTAŞ Silivri 4 etap kura çekilişi ile ilk olarak ayrıcalıklı grubun başvuruları sonuçlandırılacak. KİPTAŞ Silivri 4 etap kura çekilişi sonuçları, Silivri konutları 4.etap kura çekimi isim listesi , gruplara göre kura tarihleri ve merak edilen detaylar emlakhaberi.com haber sitemsizde bulabilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan KİPTAŞ dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapmaya devam ediyor.  Daha önce 3 etabı için satış işlemlerinin tamamlandığı Silivri Konutları için 4. etap başvuru süreci sonlandırılmış ve kura çekilişi beklenmeye başlanmıştı.  Kiptaş Silivri Konutları 4. Etap Kura Çekilişi Sonuçları!  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katılımda bulunacağı 4. etap kura çekilişi 26 Haziran 2020 Cuma yani bugün itibari ile başlayacak.

Bugün saat 10:00 itibari ile başlayacak olan günün ilk kurasında şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimler, en az %40 oranında engelli vatandaşlar ile Kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarında sigortalı olarak çalıştığını belgeleyen sağlık personeli tarafından yapılan ayrıcalıklı grubun başvuru sonuçları belirlenecek.  Kura çekilişi KİPTAŞ Facebook, You Tube ve Twitter kanalları üzerinden canlı yayımlanacak. Kura çekilişinin başlaması ile yazımız güncellenecek ve hak sahipleri sitemize eklenmeye başlanacaktır.  Kura çekimi 27 Haziran Cumartesi günü 2+1 kapalı mutfak tipindeki 552 adet konut için hak sahibi belirleme kurası ile devam edecek.  Son kura çekilişi ise 28 Haziran 2020 Pazar günü yapılacak. Bu kura çekilişi ise 474 adet 2+1 açık mutfaktan oluşan daireler ile 220 adet 3+1 kapalı mutfaktan oluşan toplam 694 konut için hak sahipleri belirlenecek ve 4. etap kura çekilişi tamamlanacak.  Kiptaş Silivri 4.Etap Kura Çekilişi Sonuçları İsim Listesi 2020!  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yapıyor, konuşma sonrası hak sahipleri belirlenmeye başlandığı anda sitemize eklenecektir..