Mesa Koz, şehrin en cazip bölgelerini yanı başınıza getiriyor, size de bu projeyle İstanbul’un keyifli taraflarını yaşamak kalıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Mesa tüm bu olanakları ile her yatırımcının hayalini kurduğu konuta sahip olmasını sağlayacak. projesi, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Proje, İstanbul konut projeleri arasında Kadıköy’de, şehrin en cazip bölgesinde yerini aldı.

Mesa Koz projesi, Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Proje, İstanbul konut projeleri arasında Kadıköy’de, şehrin en cazip bölgesinde yerini aldı. Kadıköy'de yükselen konut projesi, tek bloktan meydana gelmesiyle beraber;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor. Mesa Koz Kadıköy projesi, Kozyatağı'nda Atatürk Caddesi üzerinde yer alıyor, projede konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor.

Konut Tipi Home Ofis/Ofis Teslim Tarihi
Geliştirici MESA Mesken Sanayii A. Ş. Mayıs 2021
m2 Aralıkları 66 - 289 m²

Mesa Koz ile Keyifli Yaşımın Anahtarı

Konut projesi, 8.279 m²’lik bir arsa alanı üzerine kurulu, toplam 280 konut ve ticari mağaza alanlarını barındıran İstanbul'un en önemli konut projeleri arasında yer almaktadır. Mesa Koz, şehrin en cazip bölgelerini yanı başınıza getiriyor, size de bu projeyle İstanbul’un keyifli taraflarını yaşamak kalıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Mesa tüm bu olanakları ile her yatırımcının hayalini kurduğu konuta sahip olmasını sağlayacak.

Proje Özeti

Daire Sayısı 280 Taksitlendirme Yok
Kat Sayısı 28
Arazi 8279 m²
Banka Kredisi Uygun

Özel Aydınlatmalı Ferah Ofisler

Konut projesinde, kendi tasarlayacağınız doğal aydınlatmalı özel ofislerin yanı sıra, yüksek tavanlı ferah ofisler de yer almaktadır. Projede açılır kapanır havuz, kat bahçeleri, fitness center kapalı otopark gibi hizmetler yer almaktadır.

Mesa Koz Kadıköy projesinin sosyal olanaklarının yanı sıra inşaat teknikleri uygunluğu ile de denetlenip, alıcılara sunulmuş konut projelerinin başında yer alıyor. Projedeki inşaat teknikleri; yapı denetimi, zemin etüdü, deprem yönetmeliğine uygun, yalıtım yönetmeliğine uygunluğuyla da denetlenmiştir.

Kadıköy'de yükselen konut projesi ile 7/24 kontrollü araç ve yaya giriş çıkışı, görüntülü intercom sistemi, kapalı devre güvenlik kamerası sistemi, yangın ve duman alarmı ile kendinizi güvende hissedeceksiniz.

Mesa Koz Konum Farklılığı

Proje, İstanbul’un merkezi adresi Kozyatağı’nda benzersiz bir konumda yer alıyor. Kozyatağı’nda Atatürk Caddesi üzerinde yer alan projenin konutların yanı sıra ticari üniteler de yer alıyor. Proje ayrıca Atatürk Caddesi'nde konumlanıyor. Şehrin merkezinde ayrıcalıklı yaşam fırsatına sahip olacağınız Mesa Koz ile hem değerli değerli bir yatırım yapmış olacaksınız hem de merkezi lokasyonun avantajını yaşayacaksınız.

Kadıköy'de yükselen konut projesi, Anadolu Yakası'nın ulaşım ve finans merkezi Kozyatağı'nda yüksek standartlarda ofis seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.