Soğuk kış aylarına girilirken hesaplı ve verimli ısınma bir kez daha gündemde.  Çorlu’da kurulu bulunan dünyanın en büyük panel radyatör fabrikasında, ileri teknoloji ve çelik sac kullanarak üretim yapan Termo Teknik, aynı zamanda  İngiltere’den ödüllü, doğaya saygılı, tasarruflu, yüksek verimli Premix yoğuşmalı kombi LOGIC ve EVOMAX 2 kazan serisini de Türk tüketicisine sunuyor. SRG’nin(Stelrad Radiators Group)  Türkiye iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçileri arasında bulunuyor

Ürünlerine tam destek sunan Termo Teknik, Türkiye’nin tamamında, 180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile tüketiciye ulaşıyor.

Termo Teknik’in Türk tüketicisine sunduğu, beğenilerek kullanılan, yüksek verimliliğe sahip ürünler şu şekilde sıralanıyor:

SİLÜET SERİSİ

Termo Teknik’in Çorlu’da bulunan, yıllık üretim kapasitesi 5,2 milyon adet olan fabrikasında, gelişmiş altyapı ve çelik sac kullanılarak robotik hatlarda, yüksek basınca dayanıklı olarak üretilen Silüet Serisi radyatörler, tasarımı ile kullanıcıların ince zevkine; sağlamlığı, yüksek ısıl verimliliği, 15 yıl garantisi ile de bütçesine hitap ediyor. Radyatörler, farklı dekorasyon tarzlarına sahip modellerle bir yandan mekanları ısıtırken, bir yandan da mekanların şıklığına katkı sunuyor. Yaşadığı ortama renk ve estetik katmak isteyenlerin önde gelen tercihi olan  Silüet Serisi’nin,  Minima, Style, Vertica ve Latida modelleri bulunuyor.

İç piyasaya sunulmanın yanı sıra, başta İngiltere olmak üzere Avrupa’nın tamamına ve aralarında ABD, Çin, Kanada, Rusya’nın da bulunduğu farklı kıtalardaki 50’yi aşkın ülkeye  ihraç edilen Silüet Serisi,  panel radyatörlerde alışılmış beyaz rengin yanında zevkli ve modern görünümlü bir alternatif olarak antrasit rengi de sunuyor.

Uluslararası standartlara uygun olarak üretilen, yüksek ısıl verimlilik sağlayan Termolux Klasik radyatörler ise sağlamlık, yüksek verimlilik ve kolay monte edilebilme özellikleri ile öne çıkıyor. Termolux radyatörlerin 10 yıl garanti süresi bulunuyor.

 

Banyo ve mutfak gibi kısıtlı mekanlara uyumlu olarak üretilen Termoline Havlupanlar ise nemli ortamlarda uzun süre kullanılabilecek kalınlığı artırılmış boyaya sahip bulunuyor. Farklı mekanlara ve dekorasyon anlayışlarına uygun olarak üretilen havlupanlar Termo Teknik panel radyatör serilerinin tamamlayıcı bir parçası olarak dikkat çekiyor.