Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliğinde gerçekleştirilen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozmaya devam ediyor. Taksim360 projesi satış ofisini Dijitale taşıyarak online satış hizmeti de vermeye başladı. Dijital satış ofisine girenler Taksim 360 ile ilgili her türlü proje detayına ulaşabiliyorlar.





Taksim’in merkezindeki konumuyla hem ulaşım hem de sosyal yaşam konforu sunan, 9 ada üzerinde 25 bin metrekare alan üzerine kurulu, ofis, rezidans, konut ve mağaza bölümlerinden oluşan, İstanbul’un en önemli çekim merkezi olan Taksim Meydanı’na 350 metre, İstiklal Caddesi’ne ise sadece 180 metre mesafede yer alan Taksim 360’ta dijital dönem başlıyor. Proje ile ilgilenenler artık dünyanın her yerinden Taksim 360’a Dijital Satış Ofisi bünyesindeki dijital kanallardan da ulaşabilecek.





Yatırım değeriyle ön plana çıkan, bu nedenle yerli ve yabancı yatırımcıların odak noktasında yer alan Taksim 360 hazırlanan altyapı sayesinde satış ofisini dijitalleştirdi. Dijital Satış Ofisi projesi sayesinde, dileyenler Taksim 360 Satış Ofisine gelmeden Whatsapp, Facetime, Skype, Microsoft Teams, Zoom, Telegram gibi iletişim kanallarından sesli ve görüntülü olarak satış ekiplerine erişebilecek. Projenin görüntülerini görebilecek ve satış ofisine geldiğinde erişebileceği tüm bilgi, içerik ve görüntülere ulaşabilecekler.





Bölgenin en önemli çekim merkezi olmaya hazırlanan Taksim 360, hayata geçirdiği Dijital Satış Ofisi ile Türkiye’nin her yerinden projeye erişime imkan sağlayacak. Ticari, sosyal ve kültürel olarak tüm ihtiyaçları karşılayacak bir yaşam alanı olarak tasarlanan Taksim360’ın tarihi sokak ve caddelerinde sanat galerileri, dünyaca ünlü global lüks markalar, şık mağazalar ve restoranlarla ‘yaşayan sokak’ kavramının hayata geçirilmesi hedefleniyor.