23-25 Eylül 2022 tarihlerinde bu yıl 12’ncisi düzenlenen Likya Yolu Ultra Maratonu’na sponsor olan Tahincioğlu, spora verdiği önemi bir kez daha göstermiş oldu.

Spora ve sporcuya verdiği destek ile adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, dünyanın en zorlu maratonlarından biri olan Likya Yolu Ultra Maratonu’na sponsor oldu. Yurt içi ve yurt dışından birçok profesyonel sporcunun katılımı ile düzenelenen maratonda, doğanın eşsiz manzarasına zorlu parkur eşlik etti.

likya-yolu4

Tahincioğlu, spora destek olma anlayışıyla sektöründe örnek firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yoğun ilgiyle takip edilen maraton, bu yıl Finike’den başlayıp Tekirova’da son buldu.

Türkiye’nin ilk ultra maratonu Tahincioğlu sponsporluğu ile güçlendi

 

Toplam 509 km uzunluğundaki Tarihi Likya Yolu'nun yaklaşık 100 kilometrelik bölümünü kapsayan Likya Yolu Ultra Maratonu, Türkiye'de düzenlenen ilk ultra maraton olma özelliğine sahip. Bu deneyimi yaşamak için yurt içi ve yurt dışından yoğun katılımın gerçekleştiği etkinlikte Tahincioğlu, sporculara tam destek olma yolunda çalışmalarını sürdürdü.

likya

Geçtiğimiz yıllarda Basketbol Süper Ligi ve e-spor Supermassive’nin ana sponsoru olan Tahincioğlu, spora destek anlayışıyla bu alandaki sponsorluk anlaşmalarına öncelik veriyor. ‘En iyi projelerin içinde hayaller, arkasında Tahincioğlu var’ mottosuyla spor camiasına duyduğu güveni ve sevgiyi sponsorluk çalışmaları ile taçlandırıyor.

Tarihi Likya Yolu NidaPark Göcek projesi ile tarihin keyifli noktalarında buluşuyor

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek’te yer alan NidaPark Göcek projesi ile bölgedeki kültür, sanat ve etkinliklere destek oluyor, kültür turizminin gelişmesini önemsiyor ve bu doğrultuda sponsorluk çalışmalarına ağırlık veriyor. Tarihi Likya Yolu’nun bir ucunun Göcek’te yer alması, Tahincioğlu’nun etkinliğe sponsor olmasında en önemli faktörlerden biri olurken, spora verdiği önemi kültür turizmi anlayışıyla harmanlıyor. Bu iç görüyle  bölgedeki gelişimi ileri seviyeye taşımayı amaçlayan Tahincioğlu, tarihin muazzam dokularından ilham almaya devam ediyor.

Göcek'in yanı sıra İstanbul dışındaki lüks konut projelerine Bodrum’da devam eden Tahincioğlu, 2022 yılında Bodrum’da dört mevsimi doyasıya yaşamak isteyenler için ayrıcalıklı yeni projelere başladı. Ege ve Akdeniz bölgelerinde çalışmalarını sürdüren Tahincioğlu, doğa ile iç içe projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

 

Kültür ve sporu tek çatı altında buluşturan etkinliğe Tahincioğlu’ndan tam destek

Tahincioğlu Gayrimenkul olarak sporu ve sporcuları her zaman desteklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, "Farklı spor dallarını desteklemeyi önemsiyor, bu dalların ülkemize başarı getirmesine katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Nidapark Göcek projemizle ile bizler de eşsiz manzaralara ev sahipliği yapan Tarihi Likya Yolu'nu daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Likya Yolu Ultra Maratonu ise dünyanın en zorlu maratonlarından biri olarak dünyanın dört bir yanından yüzlerce sporcuyu ağırlayarak ülkemizde sporun gelişimine katkı sağlarken, Tarihi Likya Yolu'nun ve Ege ile Akdeniz bölgelerinin tanıtımında büyük rol oynuyor. Böylesi değerli bir organizasyonun sponsoru olmaktan oldukça gururluyuz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerçekleştirdiğimiz sponsorluklarla farklı spor dallarının büyümesine ve ülkemize başarılar getirmesine destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.