Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissôtel Residences Çeşme, geniş yüz ölçümlü bağımsız villalarıyla özel bir yaşam sunuyor. Mimarisi, sosyal alanları, konumu ve alışveriş noktalarıyla hayata lüks ve konfor katan proje, 110 bağımsız birim içerisinde yer verdiği 6 bağımsız villasıyla yaşamın her anını ayrıcalıklı hale getiriyor. 500 m2 ile 689 m2 arasında değişen bağımsız villalar; herkesten bağımsız geniş bahçesi, kendine ait havuzu, plajı,  ve şehir hayatından uzak konumuyla huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Boydan boya cam ile inşa edilen ve kesintisiz deniz manzarası sunan villalar; turkuvaz rengi deniz ve muhteşem Ilıca manzarası eşliğinde günün her saatini keyfe dönüştürüyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanı sıra tüm dünyanın ilgisini çeken Çeşme Ilıca Plajı’nda yer alan villalar, her mevsim hayata renk katıyor. Şehir hayatını aratmayan sosyal alanları, eğlence mekanları, kafeler, alışveriş noktaları ve spor alanları başta olmak üzere hayata dahil tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılıyor. 5+1 olarak tasarlanan villalar; ekstra depo alanları, üç araçlık özel otoparkı ve her villaya ait asansörüyle yaşam alanını lüks merkezine dönüştürüyor. Otoparktan istenilen her kata çıkma imkanı sunan özel asansör, evin içinde de kullanılabiliyor.

Çeşme Ilıca Plajı1

Swissôtel ayrıcalıklarına sahip olma imkanı…

Swissôtel Residences Çeşme’den ev sahibi olanlar “Accor Ownership Benefits” programına dahil olarak Accor Live Limitless Platinum statüsüne katılım önceliğinden, tüm dünyada Accor otellerinde VIP rezervasyona, otomatik statü yükseltmeye ve indirimlere kadar birçok avantajdan yararlanabiliyor. Global avantajlara ek olarak Swissôtel Çeşme’de de indirim ve ayrıcalıklardan faydalanabiliyor.

İleri düzey otelcilik anlayışı rezidans konseptiyle bütünleşiyor

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markası ve sektörün güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumuyla inşasına başlanan Swissôtel Residences Çeşme ile lüks ve markalı rezidans kültürü Çeşme’ye geliyor. Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksin yer aldığı projede dairelerin bu yıl içinde teslimi hedefleniyor. 102 m2 ile 1.300 m2 arasında değişen ve özgün mimarisiyle kişiselleşebilen daireler, bir rezidanstan çok daha fazlasını sunuyor.

Yatırımcılar birçok fırsatla buluşuyor

Kendine ait plajıyla birlikte denize sıfır konumdaki proje, yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi oluyor. Projede, 6 aydan kısa süreli kiralamalarda sadece Swissôtel Çeşme aracılığı beklenirken 6 aydan uzun süren kiralamaları ev sahipleri kendileri gerçekleştirebiliyor. Swissôtel’in aracı olacağı 6 aydan az süreli kiralamalarda daire dekorasyonunun Swissôtel standardında olması bekleniyor.