İnşaatının yüzde 95’i tamamlanan ve 500 m2 ile 689 m2 arasında değişen bağımsız villalar; herkesten bağımsız geniş bahçesi, kendine ait havuzu, plajı, ve şehir hayatından uzak konumuyla huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. Boydan boya cam ile inşa edilen ve kesintisiz deniz manzarası sunan villalar; turkuvaz rengi deniz ve muhteşem Ilıca manzarası eşliğinde günün her saatini keyfe dönüştürüyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanı sıra tüm dünyanın ilgisini çeken Çeşme Ilıca Plajı’nda yer alan villalar, her mevsim hayata renk katıyor. Şehir hayatını aratmayan sosyal alanları, eğlence mekanları, kafeler, alışveriş noktaları ve spor alanları başta olmak üzere hayata dahil tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılıyor. 5+1 olarak tasarlanan villalar; ekstra depo alanları, üç araçlık özel otoparkı ve her villaya ait asansörüyle yaşam alanını lüks merkezine dönüştürüyor. Otoparktan istenilen her kata çıkma imkanı sunan özel asansör, evin içinde de kullanılabiliyor.

Swissôtel ayrıcalıklarına sahip olma imkanı…

Swissôtel Residences Çeşme’den ev sahibi olanlar “Accor Ownership Benefits” programına dahil olarak Accor Live Limitless Platinum statüsüne katılım önceliğinden, tüm dünyada Accor otellerinde VIP rezervasyona, otomatik statü yükseltmeye ve indirimlere kadar birçok avantajdan yararlanabiliyor. Global avantajlara ek olarak Swissôtel Çeşme’de de indirim ve ayrıcalıklardan faydalanabiliyor.

İleri düzey otelcilik anlayışı rezidans konseptiyle bütünleşiyor

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markası ve sektörün güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumuyla inşasına başlanan Swissôtel Residences Çeşme ile lüks ve markalı rezidans kültürü Çeşme’ye geliyor. Birbirinden farklı metrekare ve tiplerde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler, 6 adet bağımsız villa ve 6 adet bahçe dubleksin yer aldığı projede dairelerin 2022 yılında teslimi hedefleniyor. 102 m2 ile 1.300 m2 arasında değişen ve özgün mimarisiyle kişiselleşebilen daireler, bir rezidanstan çok daha fazlasını sunuyor. Birleştirme özelliğine sahip olan daireler ve villar kişiye kendi yaşam alanının sınırlarını belirleme fırsatı veriyor.

Yatırımcılar birçok fırsatla buluşuyor

Kendine ait plajıyla birlikte denize sıfır konumdaki proje, yatırım fırsatlarıyla da cazibe merkezi oluyor. Projede, 6 aydan kısa süreli kiralamalarda sadece Swissôtel Çeşme aracılığı beklenirken 6 aydan uzun süren kiralamaları ev sahipleri kendileri gerçekleştirebiliyor. Swissôtel’in aracı olacağı 6 aydan az süreli kiralamalarda daire dekorasyonunun Swissôtel standardında olması bekleniyor.

Accor Hakkında

Accor, 110 destinasyonda yaklaşık 5200'den fazla otel, resort, rezidans ve 10.000 restoranda benzersiz ve anlamlı deneyimler sunan, dünya lideri bir artırılmış misafirperverlik grubudur. Grup, 40’tan fazla markasıyla lüks, premium, orta ölçekli ve ekonomik otel segmentini, eğlence ve gece hayatı mekanlarını, restoranları ve barları, markalı özel konutları, ortak konaklama tesislerini, konsiyerj hizmetlerini, çalışma alanları ve daha fazlasını kapsayan, sektörün en çeşitli ve tam entegre konaklama ekosistemlerinden birine sahiptir. Accor'un sektördeki en hızlı büyüyen kategorilerden biri olan yaşam tarzı misafirperverliğindeki eşsiz konumu girişimci ruha sahip yaratıcı bir konaklama şirketi olan Ennismore tarafından yönetilmektedir. Rakipsiz bir portföye sahip olan Accor dünya çapındaki 260.000’i aşan çalışan portföyü ile arttırılmış konukseverlik hizmeti sunmaktadır. ALL - Accor Live Limitless 68 milyon üyesine sunduğu yeni günlük yaşam tarzı dostu hizmetleri sayesinde grup müşterileri, üyeleri ve ortakları arasındaki ilişki işlem odaklılıktan duygusallığa doğru evrilmekte ve yaşama, çalışma ve eğlenme (live, work, and play) potansiyelini ortaya çıkarmaktadır. ALL, konaklamanın ötesinde, yiyecek ve içecekleri gece hayatı, sağlık ve ortak çalışma ile harmanlayarak yaşamanın, çalışmanın ve eğlenmenin yeni yollarını mümkün kılmaktadır. Accor, sürdürülebilir değer yaratmaya da büyük önem vermektedir. Planet 21 - Acting Here, Accor Solidarity, RiiSE ve ALL Heartist Fund girişimleri aracılığıyla grup, iş etiği, sorumlu turizm, çevresel sürdürülebilirlik, topluluk katılımı, çeşitlilik ve kapsayıcılık yoluyla pozitif eylemi teşvik etmeye odaklanmıştır.

1967 yılında kurulan Accor SA'nın merkezi Fransa'dadır ve Euronext Paris Menkul Kıymetler Borsası'nda (ISIN kodu: FR0000120404) ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki OTC Piyasasında (Ticker: ACCYY) halka açık olarak işlem görmektedir. Daha fazla bilgi için group.accor.com adresini ziyaret edin veya Twitter, Facebook, LinkedIn ve Instagram'da Accor'u takip edebilirsiniz.

Swissôtel Hakkında

Dünyada en çok tanınan Swiss markalarından birisi olan Swissôtel Hotels & Resorts, İsveç misafirperverliğinin gelenekselliği ile hareket eden, alp enerjisinin tazeliği ve canlılığı ile donatılmış olan çağdaş oteller sunmaktadır. Akıllı tasarımı, kaliteli ustalığı ve sürdürülebilirliğe karşı duyarlı yaklaşımı ile saygı gören Swissôtel, dünyayı keşfetmek, hayatın gerçek ödüllerini anlamak ve “iyi yaşam” olanaklarını benimsemek için misafirlerine gönül rahatlığı sunar. Swissôtel markası 1980 yılında kurulmuştur ve bugün, İstanbul’da Swissôtel The Bosphorus, Singapur’da Swissôtel The Stamford, Swissôtel Chicago ve Swissôtel Jakarta Pik Avenue gibi tesisler dahil olmak üzere global olarak 30’dan fazla otele sahiptir. Swissôtel, 110 ülkede 5,100’den fazla otel ve 10,000’den fazla gıda ve içecek mekânına sahip olan dünyanın önde gelen ağırlama grubu Accor’un bir parçasıdır.