Şehrin keşmekeşinden bir süreliğine de olsa uzaklaşmaya ve sevdiklerinizle keyifli bir mola vermeye hazır mısınız? Kış mevsimi kapıya dayanmışken hala istediğiniz tatili yapamadıysanız ya da sonbaharın en güzel zamanlarını değerlendirmek istiyorsanız, son dakika otelleri ile hala şansınız devam ediyor. 

En huzurlu sonbahar rotaları sizi bekliyor

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı Tatilsepeti, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilini fırsata çevirip kısa bir mola vermek isteyen misafirlerine, çeşitli kampanyalar ve özel indirimlerle Ağva’dan Antalya’ya, birbirinden huzurlu sonbahar tatili rotaları sizi bekliyor.

Kültür gezileri, spor seyahatleri veya tamamen dinlenme ya da eğlenme amaçlı tüm planlara cevap veren tatil seçeneklerini sıralayan Tatilsepeti, birbirinden eğlenceli konseptler ile seyahatseverleri ağırlamak için hazırlanıyor.

4 gün tatil fırsatı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Cuma gününe denk gelmesini fırsat bilen Tatilsepeti, 28 Ekim Perşembe yahut 1 Kasım Pazartesi günü izin alarak 4 gün tatil yapma imkanını değerlendirmek isteyen misafirlerini, küçük bir kaçamağa davet ediyor.  Tatilsepeti’nin, 4 gün tatil yapma fırsatını değerlendirmek isteyen seyahatseverlere önerileri arasında, hava sıcaklığının hala yükseklerde seyrettiği Akdeniz’in gözde tatil beldelerinden Antalya, stresten uzakta doğa ile iç içe Ağva, Sapanca ve Abant gibi lokasyonlar yer alıyor. 

Doğa ile iç içe bir kaçamak

İster arkadaşlarınızla isterseniz aileniz veya tek başınıza stresten uzak, sakin bir yer arıyorsanız, yorgunluğunuzu atmak için bir diğer alternatif de Ağva  otelleri olabilir. Huzurlu ve doğal bir ortam sunan deniz ile ormanın iç içe geçtiği Ağva, İstanbul'a sadece 100 km uzaklıkta. Günübirlik turlar sayesinde de bölgeyi ziyaret edebilir, yeşille dost bir hafta sonu geçirebilirsiniz.   Detaylı bilgi için, https://www.tatilsepeti.com/agva-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Bolu'nun Mudurnu ilçesi yakınlarındaki doğal Abant Gölü'nün etrafını çevreleyen 1150 hektarlık tabiat parkı içerisinde yer alan ve huzurlu atmosferi ile zengin doğal çeşitliliğe ev sahipliği yapan Abant da, tatilseverlerin tercih ettiği beldeler arasında yer alıyor.  Romantik, dinlendirici, konforlu ve birbirinden eşsiz konaklama imkanları sunan Abant Gölü otellerine https://www.tatilsepeti.com/abant-otelleri linki üzerinden ulaşabilirsiniz. 

İstanbul’a yakınlığıyla hafta sonu tercih edilebilecek lokasyonlardan biri diğeri ise, Sapanca otelleri. Doğa yürüyüşleri, lezzetli yemekler ve göl kenarında bulunan kahvaltı noktaları Sapanca’yı keyifli bir tatil durağı noktasına getiriyor. Doğanın güzelliklerini, her mevsim ayrı bir şölenle sunan Sapanca otelleri hakkında detaylı bilgi için https://www.tatilsepeti.com/sapanca-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz. 

Akdeniz’de küçük bir mola

Turizm cenneti Antalya’da yer alan oteller, pek çok avantajlı imkanları ve uygun Antalya otel fiyatları ile binlerce yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapıyor. Tarihi yapıları, doğal güzellikleri, birbirinden renkli aktivite imkanları ile mükemmel bir tatil cenneti olarak kabul gören şehir, her yaş grubundan tatilciye kusursuz bir tatil geçirme fırsatı sunuyor. Bulunduğu konum itibarıyla Antalya’da tatil yapanlar hem tarihi değerlere hem de cezbedici doğal güzelliklere aynı anda ulaşabiliyor. Bu küçük molayı Antalya’da değerlendirmek için https://www.tatilsepeti.com/antalya-otelleri linkini ziyaret edebilirsiniz.

Misafirlerinin gönül rahatlığı ile tatil planı yapması için özenle çalışan Tatilsepeti ailesi, tüm misafirlerini sağlıkla, unutulmaz anılar biriktirmeye davet ediyor.

Tatilsepeti hakkında: 

Temelleri 2002 yılında atılan Tatilsepeti, 2004 yılından bu yana yüz binlerce kişiye tatil servisi sunan bir turizm portalıdır. Yıllık 25 milyonu tekil olmakla beraber toplamda 63 milyonun üzerinde ziyaretçi sayısıyla Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından biridir. Yurt içi online satışta sektörün öncülerinden olan Tatilsepeti, 2009 yılında dünyanın en büyük otel tedarikçilerinden Expedia ile anlaşma yaparak yurt dışı tatil satışına da başlamıştır.

Tatilsepeti; en geniş ürün seçeneği, en doğru bilgi, en uygun ödeme koşulları ve müşteri odaklı satış öncesi - sonrası hizmetleriyle misafirlerine bir tatil sitesinden beklediklerinin de ötesinde, bir tatil alışverişi deneyimi sunma misyonuyla hareket etmektedir. Türkiye’nin en saygın tur operatörleri, 4.500’den fazla yurt içi, 350 binden fazla yurt dışı oteli, yılda 7.000’in üzerinde yurt içi - yurt dışı turu, uçak bileti ve araç kiralama hizmetlerini, Tatilsepeti, çatısı altında sunmaktadır.

İnsanların tatil ve seyahat ihtiyaçlarını en iyi şekilde anlayarak onlara en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyen Tatilsepeti, tatil denildiğinde ilk akla gelen internet turizm markası olarak kendini konumlandırmaktadır. Tatilsepeti, deneyimli danışmanlardan oluşan 200 kişilik çağrı merkezi, bu vizyonu gerçekleştirmede çok önemli bir role sahiptir.

Tatilsepeti’nin sunduğu hizmetler hakkında daha ayrıntılı bilgiye www.tatilsepeti.comadresinden ya da 444 44 20 numaralı telefondan ulaşılabilir.