Sokak Urla projesi Sabancı İnşaat imzasını taşıyor. Proje 10 adet ikiz villa olmak üzere toplamda 20 adet villadan oluşmaktadır. Proje, Ege’nin en saf ve en temiz ilçesi olan Urla’da inşa ediliyor. Binlerce yıllık zengin dokuya sahip olan şehirde doğal güzellikler sizleri bekliyor.Dubleks şeklinde inşa edilen projede konutların büyüklükleri 125 metrekaredir.

İzmir konut projeleri arasında adını konforu ile duyuran proje alıcılarını bekliyor. Projede yer alan konutlar 3+1 şeklinde ve 2 farklı tipte inşa ediliyor. Tip 1’de yer alan konutlarda, zemin katta 1 yatak odası ve birinci katta 2 yatak odası yer alıyor. Tip 2’de ise; 3 yatak odası birinci katta yer alıyor.

Yeşil ile Mavinin Buluştuğu Yer

Sokak Urla projesi Urla Bağ yolu üzerinde inşa ediliyor. Urla merkeze 5 dakika mesafede yer alan proje lokasyonu ile avantaj sağlıyor. Örme taş duvarları, ahşap, taş ve yeşil peyzajı ile doğanın tüm renklerini yaşayacaksınız. Doğası ve eşsiz yeşil alanları ile huzur içinde yaşayabileceğiniz konutlar sizi bekliyor. Her türlü ihtiyacınızı kolayca karşılayabileceğiniz proje alıcılarını her açıdan düşünüyor.

Kaliteli yaşam biçimini benimseyen Sabancı inşaat, Urla konut projesi ile kuş cıvıltıları arasında yaşamayı vadediyor. Mavi gökyüzü altında sevdiklerinizle birlikte keyifli zamanlar geçireceğiniz projede her şey istediğiniz gibi. Tarihi Urla mimarisi ile modernizmin birleştiği Sokak Urla projesinde cumbalı çok özel 20 adet villa bulunuyor.

Lokasyon Ayrıcalığı

Urla Bağ Yolu üzerinde bulunan proje Demircili ve Yağcılar köy güzergahı üzerinde yer alıyor. Proje köy meydanına ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın konumda bulunuyor. Aynı zamanda proje Ege’nin birçok eşsiz koyuna da oldukça yakın konumda. İzmir konut projelerinden olan Sokak Urla konut projesinde her mevsim yaşam devam ediyor. Yazın Ege’nin eşsiz koylarında yüzmenin ve güneşlenmenin tadını sonun kadar çıkarabileceksiniz. Kışın ise daha dingin bir yaşam sizleri bekliyor olacak.

Her mevsim yaşayabileceğiniz projenin çevresinde birçok eğitim kurumu, sağlık kuruluşları ve alışveriş merkezleri bulunuyor. Proje; Alman Okulu ve Devlet Okuluna yalnızca 1 km uzaklıkta bulunuyor. Urla Devlet Hastanesi’ne 4.5 km uzaklıkta yer alan proje her zaman yanınızda olacak.