Türkiye’nin ilk plastik bahçe mobilyaları üretimi ile sektörün lideri Siesta, tasarım ve konforu, bahar ve yaz aylarına yönelik hazırladığı yeni koleksiyonunda bir araya getiriyor.





Dış mekanların yanı sıra, iç mekân, otel ve restoranlara yönelik ürünler tasarlayan Siesta, Marie, Cross, Victor ve Marcel ürünlerinden oluşan yeni koleksiyonu, geometrik desenler ve sıcak renkleriyle ön plana çıkıyor. Tasarımlarında işlevsel çözümlere odaklanan Siesta, kullanımı kolay, olumsuz hava koşullarına dayanıklı ürünleriyle pratik çözümler sunuyor.





Özel tasarımlarla trendleri belirleyen Siesta, ünlü tasarımcılarla da iş birliği gerçekleştiriyor. Dream katlanır sandalye için Belçikalı tasarımcı Frederic Boonen’ün tasarladığı ürünler, sağlam yapısıyla düğün ve davet organizasyonlarının vazgeçilmezi olacak.





100’den fazla ülkede 500 satış noktasında ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunan Siesta, kaliteli ve dayanıklı ürün geliştirme misyonuyla tüketicisinin beklentilerine odaklanarak üretimlerini gerçekleştiriyor. Her mekâna uygun ürünler tasarlayan Siesta, ergonomik tasarımları, istiflenebilir yapıdaki ürünleriyle bahçelere ve yaşam alanlarına estetik dokunuşlarla ferahlık katıyor.





Siesta Hakkında





1978 yılında lşılplast Plastik Sanayii ve Ticaret A.Ş olarak kurulan marka, 1987 yılında Türkiye’nin ilk plastik mobilya üretimine başlayarak, bugün merkezi Büyükçekmece’de 50.000 m2’lik alanda faaliyetlerine devam ediyor. İhracatta gerçekleştirdiği atılımlarla, AB ülkeleri başta olmak üzere Amerika ve Avustralya kıtalarına ulaşan Siesta, ürünlerin %70’ini ihraç ediyor. Türkiye’de farklı bölgelerde yer alan satış noktaları ve fabrikası üzerinden ürünlerini tüketicileriyle buluşturuyor.





www.siesta.com.tr