Ünlü oyuncu ve model Serenay Sarıkaya ileride yaşamak üzere son yıllarda daha da popülerleşen Kaz Dağları'ndan 1.5 dönüm arazi satın aldı. 

İleride yerleşip yaşamak için planlar yapan Serenay Sarıkaya araziye buna göre bir ev inşaa ettireceği konuşuluyor.

Serenay Sarıkaya Kaz Dağları'ndan 1.5 dönümlük arsa satın aldı. Alpler'den sonra dünyada oksijen oranı en yüksek bölge olan Kaz Dağları'na yerleşme kararı aldığı iddia edilen Serenay Sarıkaya'nın proje çalışmalarını başlattığı da belirtiliyor. 

Her fırsatta soluğu Kaz Dağları'nda alan güzel yıldız buraya yerleşmek için kolları sıvadı ve yeni bir emlak yatırımı yaptı.

Serenay Sarıkaya sık sık ziyaret ettiği Kaz Dağlarına yerleşme kararı aldı. Sık sık bulduğu her fırsatta Kaz Dağlarını ziyaret eden güzel yıldız Kaz Dağları Ayvacık ilçesi sınırları içerisinde yer alan 1.5 dönümlük arsa satın aldı. 

Güzel yıldız vazgeçilmez tatil rotaları arasında yer alan Ayvacık İlçesi Köylerinde 1.5 dönüm büyüklüğe sahip olan bir arsayı satın aldı.

Hürrriyet Gazetesi yazarlarından Mustafa Üstündağ tarafından yapılan habere göre ilk olarak Tuncel Kurtiz tarafından keşfedilen ve onun buraya yerleşmesinin ardından popülaritesi artan Ayvacık Köyü yeni bir ünlüye daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

Aralarında Serenay Sarıkaya’nın da yer aldığı çok sayıda ünlü ismin menajeri olan Ayşe Barım’ın da buradan ev almasının ardından çok sayıda ünlü isim de buradan ev alma telaşına düşmüştü.

İnstagram paylaşımları ile adından söz ettiren Serenay Sarıkaya'nın da pandemi nedeni ile ara verdiği projelerini değerlendirerek boş vaktini burada ev sahibi olmaya ayırdığı iddia edildi.  Güzel oyuncu baradan 1.5 dönümlük arsa satın alırken bu arsa üzerine yapacağı evin çizimlerine dair de çalışmalara başladı. Buraya kendi hayallerindeki evin inşa edilmesini isteyen ünlü yıldız evin çizimlerine de birebir katılarak her adımı ile bizzat ilginiyormuş. Serenay Sarıkaya'nın bir dahaki yazı evinde geçirmek için talimat verdiği belirtiliyor. 

Kaynak:Hürriyet