Yurtbay’ın  2022 yılı koleksiyonunda yer alan  ‘Aster’ ile ‘Alder’ koleksiyonları birlikte kullanıldığında oldukça çarpıcı mekanlar yaratıyor.  Yurtbay’ın ‘Doğadan Sanat’a yaklaşımını yansıtan Aster ve Alder Serileri, modern ve doğal mekan dilini bir araya getiriyor.

Yurtbay Seramik’in 2022 koleksiyonları arasında yer alan ve görünümü ile benzeri bulunmayan 21,5cmx25cm ebadında altıgen karo formatındaki Aster ve 20cmx120cm ebadındaki ‘Alder’’in kombinasyonu ile mekanlar doğadan izler taşıyor.

Duvar için tercih edeceğiniz yeşil renkteki altıgen karoların birbirine eklenmesi ile oluşturacağınız modern form ve zemin için seçenek oluşturan bej renkteki Alder, mekanınızı hem modern hem de doğal bir çekiciliğe kavuşturacaktır.

Yurtbay’ın sektöre sunduğu hem iç hem dış zeminde kullanıma imkan tanıyan bu karolar seramiğin kullanım kolaylığını da beraberinde sunuyor. 

Adına ilham olan Yıldız Çiçeği’ gibi görünen koyu yeşil renk ve mat yüzeyli ile varlığını ortaya koyan Aster, banyodan mutfağa, terastan balkona, yaşam alanlarından sosyal alanlara tercih edebileceğiniz, kullanım alanı oldukça geniş bir seri. Aynı şekilde doğadan öykünen Alder de natural ahşap görünümü ile huzur veren ortamı ısıtan bir seri.

Bu ikiliyi birlikte tercih ettiğinizde modern görünümlü Aster ile tamamen doğal görünümlü Alder zıtlığı uyuma çeviriyor.