Günümüzde işler, ofislerden dışarı taştığı için ofis giderleri, gereksiz birer maliyet olarak görünmeye başladı. Ancak kimi firmalar hâlâ ofis taşıma konusunda tedirginlik yaşıyor. Oysa 1 saatte ofis değiştirmek mümkün. İnternet, telefon bağlantısı hatta yeni adresiyle birlikte kartvizitiniz bile.





İş dünyasının mobil dönüşümü, ofisler için de bir dönüşüm süreci başlattı. Sürekli dışarıda olan iş insanları, içlerinde bulunmadıkları ofisler için gereğinden fazla bedeller ödemek istemiyor. Çünkü bir ofis; kira, stopaj, elektrik, su, iklimlendirme, güvenlik gibi birçok kalem ve tüm bunların takibi ile ilgilenecek iş gücü, sekretarya ve asistanlık gibi istihdam alanları gerektirdiği için oldukça ciddi bir maliyet demek.





Hazır ofisler, tam da bu maliyeti ortadan kaldırmak için var. Hazır ofisler, kira, stopaj derdi, farklı fatura bedelleri, bunların takibi gibi uğraşlara son veriyor. Fakat iş insanları, işlerinin yoğunluğunda taşınma telaşına girmekten de çekiniyor.





Ofis Değiştirmek İçin İhtiyaçları Belirlemek Yeterli





Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektörünün dünyadaki kurucusu Servcorp’un Türkiye Direktörü Damla Özgönül, ofis taşımanın sanıldığı gibi zor olmadığını, aksine oldukça kolay olduğunu belirterek, “Ofis taşımak için aslında karar vermek yeterli. İhtiyacına göre sanal ofis veya hazır ofise geçiş oldukça pratik bir süreç.” dedi.





“Ofisiniz, 1 Saat İçinde Her Şeyiyle Hazır”





Servcorp Türkiye Direktörü Damla Özgönül, “İster sanal ofis olsun, ister hazır ofis olsun oldukça hızlı bir şekilde geçiş yapmak ya da sıfırdan bir ofis kurmak için çok zaman ayırmaya gerek yok. Servcorp ofisleri, kişiye özel telefon ve yüksek hızlı internet bağlantısı dâhil her şeyiyle 1 saat içinde hazır. Bu 1 saat içinde müşterilerimizin yeni adreslerini taşıyan kartvizitlerini de takdim ediyoruz.” açıklamasında bulundu.





“Hazır Ofise Geçin, Tüm Enerjinizi İşinize Verin”





Bir saatte hazırlanan ofislerle iş insanlarının işlerine kaldıkları yerden devam etmelerini amaçladıklarını aktaran Damla Özgönül, “Ofis kurulumu için harcamaları gereken enerjiyi, işlerine harcayarak yüksek performans yakalayabilirler. Bu hızlı süreç sadece performans değil, büyük bir maliyetten de kurtuluş anlamına geliyor.” ifadelerini kullandı.