Bildiğiniz gibi pandemi sürecinde artık fiziki buluşmalar ve hatta çalışma şekilleri dahi dijitale dönüştü. İnternet artık bir aracı olmaktan çok daha fazlası haline geldi. Yapı inşaat forumları da bu bağlamda çok büyük önem kazandı. Sebebi ise insanlar ofis ziyaretleri, iş görüşmeleri ve benzeri amaçlar için daha çok dijital online pazar yerlerini tercih etmeye yöneldi.

            Mesleki Networkünüzü Genişletin!

           

            YapıForumu sitesi, üyelerine sunduğu gelişmiş özellikleriyle birlikte tamamen ücretsiz olarak arkadaş olarak ekleyebilme, özel mesaj gönderme özellikleri sunuyor. Böylelikle takip ettiğiniz kişilere daha kolay ulaşabilir, iş ortaklıkları ve kontak kurabilirsiniz.

            Yapı sektörü, ülkemizde ve tüm dünyada paralel meslek grupları için birlikte çalışmayı zorunlu hale getiren teknik gerekliliklerle dolu bir iş alanı olduğundan mesleki ağınızı ne kadar geniş tutarsanız o kadar yararınıza olur.

            Yapı İnşaat Forum Sitesi: YAPIFORUMU.COM

         Mesleki gelişim her alanda olduğu gibi Yapı Sektöründe yer alanlar için de son derece önemlidir. Forumlar uzun yıllardır ülkemizde pek çok farklı amaç için aslında sosyalleşmenin dijital bir şekli olarak kullanılmakta. Forum kültürü ülkemizde çok yaygın ve sevilen bir unsur iken sosyal medya kullanım alışkanlıkları bu kültürün bir anlamda sonunu getirmeye başladı.

            Köklü forum siteleri bu dönüşüm neticesinde ayakta kalmak için büyük savaşlar vermeye başladı. Ancak Yapıforumu bu dönüşüm süresinden yenilenerek, modern sosyal medya kullanım alışkanlıklarımıza ayak uyduracak özellikleri kendinde sağladı.

            Yapıforumu, Göz yormayan tasarımıyla birlikte artık gece modunda da kullanılabilir, gelişmiş kullanım kolaylığı sağlayan paylaşım araçlarıyla da bilginin kutsallığına inanan üyeleri için yeni bir konu paylaşımı ile gelişmiş arama bölümüyle de kolay erişilebilirliği test edebilirsiniz.

           

            Halen üye değil misiniz?

        

         Eğer halen üye değilseniz tüm ayrıcalıklarından yararlanmak için yapı inşaat forumu sitesi üyeleri arasına siz de katılabilirsiniz.

            Teklif Al / Ver kategorisinde yaptığınız işleri paylaşarak forum içinden veya forum dışından hergün onlarca kişinin ziyaret ettiği platformda freelance iş alarak para kazanabilirsiniz, meslektaşlarınızla danışma , dayanışma ve yardımlaşma fırsatları yakalayabilirsiniz, kullanmadığınız ikinci el kitaplarınızı, mesleki ekipmanlarınızı satışa koyabilirsiniz, dahası mesleğinizle ilgili bir çok ücretsiz dökümana ulaşabilirsiniz. Üye olmak çok kolaydır ve sadece 1 dakikanızı alacaktır.