Bu sitede iş var! mottosuyla inşaat sektörüne yönelik online çözümler sunan Workindo.com, yerli-yabancı birçok katılımcıyı ve ziyaretçiyi ağırlayan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2022’ye katıldı. 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında tüm dünyadan gelen katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayan fuar, bu yıl 44. Kez düzenleniyor. Workindo, 3. salon B513 numaralı stantta ziyaretçilerini dört gün boyunca ağırlamaya devam edecek.  

Fuarın ilk gününde gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldıklarını belirten Workindo Satış Direktörü Emrah Öztürk, “Yapı Fuarı bilindiği üzere inşaat sektörünün en önemli fuarları arasında yer alıyor. Workindo olarak bu yıl ikinci kez fuarda yer almaktan dolayı çok mutluyuz. Bu tür global çapta etkinlikler, pandeminin en etkili olduğu dönemlerde inişli çıkışlı günler geçiren sektör için can suyu olacaktır. Dünyanın birçok ülkesinden ve ülkemizin dört bir yanından gelen sektör profesyonelleriyle buluşarak, onlara kendimizi anlatmak için bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyoruz.

Yapı Fuarı aynı zamanda Türk inşaat ve yapı sektörünü dünyaya tanıtması açısından da önemli bir misyon üstleniyor. Global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir firma olarak, bu tür etkinliklere katılmayı sürekli hale getirmek istiyoruz. Bu da bize hem network’ümüzü genişletme hem de yeni fikirler için ilham alma imkanı veriyor.” dedi.