Büyükyalı temsilciliğinin açılışı için düzenlenen törende, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay kurdeleyi keserek açılışı yaptı. Açılışta konuşan Sarıbay, “Türkiye’nin ilk emlak şirketi olarak, 35 yıldır hem yurt içinde hem yurt dışında faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.

Bugün yeni bir temsilciliğimizin daha açılış merasiminde bulunarak, mutluluğuna ortak olduk. Büyükyalı temsilciliğimizin güzel işler çıkaracağına inanıyorum ve hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

TURYAP Büyükyalı Koordinatörü Atasev Dereli ise, Büyükyalı İstanbul’un bölgedeki en nitelikli proje olmasına dikkat çekerek “Avrupa Yakasının en değerli lokasyonlarından olan Zeytinburnu’nda inşa edilen Büyükyalı İstanbul, sosyal yaşam alanları, binaların kültürümüze uygun yapısıyla göz dolduruyor.

Projeyi tercih etmemizin en önemli unsurlarından biri de 19.Yüzyıla ait Fabrika-i Hümâyûn kompleksinin yer aldığı, 1845’lerden itibaren bölgede inşa edilen tarihi yapıları içinde barındırması. Konut, ofis ve ticari birimlerden oluşan Büyükyalı İstanbul, toplamda 111 dönüm alanda inşae diliyor. TURYAP Büyükyalı olarak, projenin ikinci el satın alma ve kiralamalarında tek yetkili emlak ofisiyiz. Projenin inşaat çalışmaları tamamlanmadan, ciddi oranda prim yapmış durumda. Pandemi süreci olmasına rağmen satışlar iyi gidiyor, kiralama talepleri çok fazla ve müşteri seçiyoruz diyebilirim” ifadelerini kullandı.