Dünyanın imalat sanayiinde lider 6 sanayi fuarını, Endüstri 4.0 konseptiyle tek çatı altında buluşturan WIN EURASIA önemli bir ilke imza atıyor.





Geleceğin Parçası Ol sloganıyla 14 – 17 Mart 2019 tarihleri arasında düzenlenecek fuarda Türkiye’de ilk defa “Endüstri 4.0 akıllı üretim fabrikası” kurulacak. 14 Mart’ta WIN EURASIA bünyesinde yer alan, “Endüstri 4.0 Festival Alanı”nda kurulacak olan Akıllı Üretim Fabrikasında, geleceğin karanlık fabrikalarında insansız üretim süreci uygulamalı olarak sergilenecek.





Avrasya bölgesinin en büyük imalat sanayi fuarı WIN EURASIA, dünya genelinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlayacak. İmalat sanayiine 360 derece bakış açısı sağlamayı amaçlayan fuar katılımcılarına otomasyon, dijitalleşme, nesnelerin interneti, arttırılmış gerçeklik gibi teknolojik gelişmeleri de yakından deneyimleme fırsatı sunarken, bu yıl önemli bir ilke daha imza atıyor. Fuarın sanayi sektörünün geleceğine odaklanan Endüstri 4.0 Festival Alanı bu yıl Türkiye’nin ilk Endüstri 4.0 konseptli “Canlı Üretim Hattı”na (Smart 4.0 Manufacturing Line) ev sahipliği yapacak.





Türkiye’nin İlk Akıllı Fabrikası Kurulacak





Uluslararası firmaların; robot, otomasyon teknolojisi, IT çözümleri ve yazılımların yanı sıra network platformlarının da sergileneceği Türkiye’de ilk defa Leuze Electronic Türkiye önderliğinde farklı markaların bir araya gelerek oluşturduğu Endüstri 4.0 Festival Alanı’nda hayata geçirilecek olan Smart 4.0 Manufacturing Line Özel Alanında, gerçek zamanlı endüstri 4.0 akıllı fabrika demosu inşa edilecek. Toplamda 88 m2’lik alan üzerinde, Üretim kontrolü ve takibi, veri analizi, bulut teknolojisi, endüstriyel güvenlik, endüstriyel nesnelerin interneti, büyük veri, dijital otomasyon ve katmanlı üretim teknolojisi kullanılarak hazırlanan “Canlı Üretim Hattı”nda katılımcı ve ziyaretçiler, sanayinin yeniden şekillenmesine yön veren teknolojileri yakından görebilecek.





İmalat Sanayiinde Tüm Ekosistem WIN EURASIA’da Yer Alacak!





Avrasya bölgesinin lider 6 sanayi fuarını bünyesinde barındıran, Alman Devi Fuar organizatör firması Deutsche Messe tarafından 14 – 17 Mart tarihleri arasında İstanbul’da organize edilen, Uluslararası “WIN EURASIA” , dünya genelinden binlerce katılımcı ve ziyaretçiyi İstanbul’da ağırlayacak.





“Geleceğin Parçası Ol” sloganıyla en yeni teknolojilerin görücüye çıkacağı fuar, sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine; otomasyon hizmetlerinden enerji, elektrik ve elektronik ekipmanlara; hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistem, 14 – 17 Mart tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Uluslararası “WIN EURASIA” Fuarında bir araya gelecek. 2018 yılında, WIN EURASIA 22 ülkeden 1.800’ün üzerinde firmayı, 146 ülkeden 75.368 sektör profesyoneli ile bir araya getirdi. Ülke ihracatımıza önemli katkı yaratan WIN EURASIA fuarı ile tüm dünya genelinden sektör profesyonelleri 360 derece imalat sanayii’ni tüm yenilik ve gelişimleri ile beraber yerinde deneyipleyip, özel işbirlikleri kurma imkanını bulabilecek.