Gerçekleştirdiği projelerle 25 yıldır birçok ilke imza atan, deneyimli kadrosuyla alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü yönetim, kiralama ve konsept danışmanlığı hizmetlerini başarıyla gerçekleştiren Tepe Emlak Yatırım A.Ş, çalışanları ve iş ortaklarına yönelik gerçekleştirdiği özel buluşmalarına devam ediyor. 

Türkiye’nin üçüncü büyük ve en modern şehri olarak görülen İzmir’de bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirten Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan,  “Türkiye’deki AVM tarihinin çok büyük bir bölümüne tanıklık eden şirketimiz, 25 yıldır ülke ekonomisine katkı sunan sektörün önde gelen şirketleri arasında yer alıyor. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerle ziyaretçilerimiz ve paydaşlarımızı keyifli bir ortamda buluştururken, yer aldığımız şehirlerin de çehresini güzelleştirmeye odaklandık. ‘Daha ileriye, en iyiye’ felsefesini benimseyerek, güçlü ilişkiler ve yenilikçi fikirlerin geleceğe en büyük yatırım olduğuna inanıyoruz. Bilkent Holding çatısı altında, organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeye imza atmış olmanın gururuyla Ege Perla’ya da hayata geçireceğimiz yeni fonksiyonlarla daha fazla değer katmaya devam edeceğiz” dedi. 

Tepe Emlak Yatırım’ın 25 yıllık dönemde hayata geçirdiği yeniliklerin yanı sıra son dönemde gerçekleştirdiği renovasyon projeleriyle de uluslararası pek çok ödülün sahibi olduğunu belirten Genel Müdür Deniz Bozan sözlerini şöyle devam ettirdi: “Tepe Emlak Yatırım olarak çeyrek asırdır birçok ilke ve başarıya imza atmanın, sektörde fark yaratacak projeleri hayata geçirmenin ve çalışmalarımızı 25 yıldır ilk günkü heyecanla devam ettirmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yaşam merkezlerine dönüşen alışveriş merkezlerimizde, ziyaretçilerimizin özel günlerine tanıklık etmek ve mutluluklarına ortak olmak bize bu yolda güç veriyor. Bizi bugünlere taşıyan bu güzel aileye, her zaman güven ve destekleriyle yanımızda olan iş ortaklarımıza ve bu başarıların arkasındaki dinamik ve tecrübeli ekibimize özellikle teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde ise İstanbul’daki ekip arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızla bir araya geleceğiz ve bu coşkuyu birlikte devam edeceğiz.”