"Hayal Kur, Adım At, Kazan" diyerek güvenli adımlarla yola çıkan ve sektöründe yenilikçi yaklaşımıyla hizmet vermeye başlayan Tasarruf A.Ş.'nin gelecek planları ve müşterilerine sunduğu fark yaratan hizmetleriyle ilgili lansmanı gerçekleşti. Turkcell ve HDI Sigorta yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşen panel ve Prof. Dr. Emre Alkin'in konuşmasıyla devam etti. 





Tasarruf Aş. Beşiktaş Divan otelde yapılan Basın lansmanı ile hayata merhaba dedi. Önce güven sloganını ile ilk adımını atan Tasarruf Aş. Yeni bir modeller ile ev veya araç almak için tasarrufum güvende sloganıyla hayata merhaba diyoruz.





Tasarruf planlarımız; taksitle ev almak, araba almak ve birikim yapmak isteyen kişiler için özel oluşturulmuştur. Şimdi ve gelecekte kendi evinde oturmak isteyen kiracılara, yatırım yapmak isteyen ev sahiplerine ve faizsiz ev almak niyeti ile ev sahibi olmak isteyen kişiler için avantajlar içermektedir.





Ev almak için sizi engelleyen uzun süreli ödeme planları, yüklü taksit tutarları ve diğer tüm koşullar Bireysel Tasarruf Planının lansmana özel planı ile ortadan kalkmış oluyor.









Ev kredisi almadan, kira öder gibi ev almak isteyen pek çok kişiye çözüm olarak hazırlanmıştır.





Bireysel planda yüksek taksit ödeme zorunluluğunuz yoktur. Taksitler, gelirinize ve tasarruf için ayırabileceğiniz tutara göre oluşturulmaktadır. Peşinat ödeme zorunluluğunuz da yoktur. Ev almak için peşinatınız varsa bireysel planın erken teslim sunan avantajlarından faydalanabilirsiniz. Ara ödeme yapma zorunluluğunuz da yoktur, ancak ara ödeme yapma imkanınız bulunuyorsa yine erken teslimat için fırsatlardan faydalanabilirsiniz.





Tasarruf planlarımızın kişiye özel hesaplamaları tasarruf uzmanlarımızca yapılmaktadır. Tasarruf uzmanlarımız başvurunuz neticesinde sizinle iletişime geçerek sizin için en uygun planın oluşturulmasında yardımcı olur.





Belirlediğiniz konutun değerini, ödeme gücünüze göre taksitleri, varsa ara ödeme, varsa peşinatınızı kısaca tüm değişkenleri tasarruf uzmanlarımıza ileterek kolaylıkla ödeme planı oluşturabilirsiniz.





Ev almak isteyen, farklı meslek ve bütçelere sahip kişiler için hazırlanan lansmana özel bireysel plan ödeme esnekliği sağladığı gibi çok erken teslim avantajlarını da içermektedir. Bireysel plan’a özel detayları sıkça sorulan sorular bölümünde bulabilirsiniz.





Lansmana özel bireysel plan fırsatını kaçırmamak, ödeme planı oluşturmak için; bilgi istiyorum formunu doldurabilir, web sitemizde yer alan online tasarruf uzmanımızla görüşebilir, şubelerimizi ziyaret edebilir ya da  444 4 404 ’ü arayabilirsiniz.