Dünyanın dört bir yanında, 160’ı aşkın lokasyonda paylaşımlı çalışma alanı, özel masa ve ofisler ile hizmet vermekte olan, esnek çalışma alanı sektörünün öncüsü Servcorp, Ortak Çalışma Alanları sağlayıcısı olarak Türkiye’deki operasyonlarında İstanbul’un en hızlı ve en kaliteli hizmetini sunma iddiasını açıkladı.





Servcorp, yeni kurulacak olan veya ofisini değiştirme gereksinimi duyan firmalara; telefon hattı, hızlı ve güvenli internet bağlantısı, şirkete özel iki dil bilen bir asistan desteği ve hatta üzerinde yeni ofis adresinin bulunduğu kişiye özel tasarlanmış kartvizitlere kadar, A’dan Z’ye bir ofisin gerektireceği tüm ekipmanları hangi lokasyonda olursanız olun, sadece 60 dakika içinde hizmete hazır hale getirdiğini duyurdu.





Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektörünü dünyaya ilk tanıtan firma olan Servcorp, yarım asra varan tecrübe ve uzmanlığını ileri teknolojiler ile birleştirerek, müşterilerine en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunma konusundaki iddiasını açıkladı: Yeni ofisinizi ofis ekipmanları, size özel telefon hattınız, internet bağlantınız, firmanıza tahsis edilmiş iki dil konuşan asistanınız, hatta üzerinde yeni adres bilgilerinizin bulunduğu kartvizitiniz de dâhil olmak üzere, A’dan Z’ye her detayı ile birlikte 60 dakika içinde hizmete sunuyor. Şehrin en merkezi ve en prestijli konumlarında, modern ve şık bir ofiste çalışmaya başlamak hiç bu kadar kolay ve hızlı olmamıştı. 





Hazır ofisler, yatırım maliyeti ve stopaj giderinden kurtarıyor





Şirketlerin ofis yatırımına bütçe ayırmaları ilk kuruluş giderlerini artırırken, şirketlere ayrıca aidat ve stopaj maliyetleri de yüklüyor. Ofislerin faaliyete hazır hale gelmesi ise aylar süren bir hazırlık süreci gerektirebiliyor.





Buna karşın hazır ofisler şirketleri kuruluş maliyetlerinden, aidat ve stopaj giderlerinden kurtarırken, ihtiyaç duyduğunda büyütebileceği ya da küçültebileceği esnek bir yapı sunuyor. Servcorp hazır ofisleri, şirketlerin ofis yönetimi için efor sarf etmeden kendi işlerine odaklanma imkânı sunuyor.





Ofis Değiştirmek İçin İhtiyaçları Belirlemek Yeterli





Servcorp’un Türkiye Direktörü Damla Özgönül, ofisini taşımak isteyen ya da yeni ofis kurmak isteyen şirketlere yarım asra dayanan tecrübeleri ve üstün bilişim altyapıları sayesinde, yeni ofislerini tüm ayrıntıları ile bir bütün olarak 60 dakika içinde teslim edebildiklerini belirterek, “Servcorp rahatlığını yaşamak için ihtiyaçları belirlemek yeterli. 50 yıla yaklaşan deneyimimizle, süreçlerimizi son derece verimli ve hızlı bir şekilde işletiyoruz. İster bir kişi için, isterse çok sayıda personel için hazır ofis hizmetimizi 60 dakika gibi kısa bir süre içinde kullanıma sunuyoruz.” diyor. 





Hazır Ofislerde Verimlilik Artıyor





60 dakikada hazırlanan ofislerle iş insanlarının işlerine kaldıkları yerden devam etmelerini amaçladıklarını vurgulayan Damla Özgönül, “Servcorp’ta ofis sahibi olmak, lüks bir otel hizmeti almak gibidir. Ofisin kurulumu, yönetimi, temizliği, altyapı hizmetleri ile şirketlerin efor harcaması gerekmez. Müşterilerimizin ofis kurulumu için para, zaman ve emek harcamalarını değil, kendi asıl işlerine odaklanarak, yüksek performans yakalamalarını arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı.