Asırlık geçmişiyle yenilikçi vizyonu buluşturan Roca, modası asla geçmeyen zamansız klasikleri teknolojideki yeni kilometre taşlarıyla birleştirerek banyo tasarımına yeni bir soluk getiriyor. Banyosunu yenilemek isteyenler için birbirinden estetik seçenekler sunan Roca’nın tasarım, konfor ve teknolojiyi bir araya getiren koleksiyonları, hem sağlığını önemseyen hem de yaşam mekanlarına şıklığı taşımak isteyenler için yeni banyo trendlerini sunuyor.

Doğadan ilham alın

Son yıllarda öne çıkan yoğun şehir temposu, yaşam alanlarında doğayla olan temasın giderek azalmasına neden oluyor. Doğa temalı trendler ise kent insanının bu ihtiyacını göz önünde tutan tasarımlarla zenginleşiyor. Sadece salon veya balkonlara değil banyolara da giren bitki ve çiçekler, bu akımın en belirgin özelliği. Roca’nın “doğa trendine” ayak uyduran koleksiyonu Lander, banyosuna doğal bir esinti katmak isteyenler için ideal bir seçenek. Lander ahşap mobilya üniteleri ile lavabolar için rutubet geçirmeyen Roca Savana ahşap tezgahları, doğanın dokunuşunu banyolara taşıyor.

Siyah ile karizma ve geometri bir arada

Yeni trendlerde öne çıkan bir diğer unsur, siyah renk seçimi ve geometrik formlar. Banyolara ayrı bir hava katan siyah aksesuarlar, geometrik desenlerle buluşarak hem şık hem karizmatik görüntüsüyle öne çıkıyor. Roca’nın Insignia, Naia, Atlas ve Carelia koleksiyonlarında yer alan siyah armatürler veya Tempo serisindeki siyah banyo aksesuarları ile bu yeniliğe imza atmak çok kolay. Roca Beyond ve Inspira koleksiyonları ise her banyoyu baştan aşağı değiştirecek siyah lavabo ve klozetleriyle siyahın asilliğini sunuyor.

Renkli banyolarla enerjinizi açığa çıkarın

Banyolarda farklı bir hava yaratmak, bazen sadece birkaç renk değişikliğiyle bile mümkün olabiliyor. Roca'nın Everlux® teknolojisi sayesinde mekanlara sıcacık pembe bir ışıltı katan Rose Gold ürün grupları ile banyoların enerjisini tamamen değiştirmek mümkün. Renkli seramik kullanımı ise diğer bir seçenek. Stonex® materyaliyle üretilen Terran kaymaz duş tekneleri, klasik beyaz ile birlikte inci, bej, kahve, arduvaz ve siyah seçeneklerini sunuyor. Senceramic® ile üretilen Cratos duş teknelerinde ise bu renklere ek olarak mat beyaz alternatifi de bulunuyor.

Akıllı teknoloji her zaman sizinle

Roca’nın teknolojiyi ve tasarımı merkeze alan koleksiyonları ile bir banyo, banyodan çok daha fazlası olabiliyor. Smart Duş Sistemi, telefonlara yüklenecek uygulamayla banyo ile bağlantıyı tamamen yeni bir düzeye taşıyor. Smart Duş Sistemi, su ve enerji kullanımını izlemeyi mümkün kılmasının yanı sıra kullanıcı profilleri ve tüketim istatistikleri gibi raporlara da ulaşmayı sağlıyor.

Hijyeni merkezinize yerleştirin

Modern banyoların sunduğu her türlü konforun yanı sıra hijyen de günümüz koşullarında öncelik verilen bir konu. In-Wash® Akıllı Klozet, işlevselliği geleneksel bir klozet ile birleştirerek kişisel hijyeni artırıyor. Sensörleriyle teması sınırlayan ürün, hijyeni en üst düzeye çıkarıyor.

Vintage’ın cazibesi hiç bitmez

Teknoloji ve inovasyonu hayatımıza katarken, nostaljiden vazgeçmek zorunda mıyız? Roca’nın vintage esintili tasarımı Carmen ile bu soruya gönül rahatlığıyla “hayır” demek mümkün. Klasik ile moderni buluşturan Carmen; ahşap mobilya kaplamaları, pirinç detayları, dökme demir küvetiyle sizi birkaç yüzyıl geçmişe götürüyor.

Roca Hakkında :

Roca, mimari, inşaat ve iç mekanlar için tasarlanmış seramik döşeme ve duvar karoları da dahil olmak üzere banyo alanı için ürünlerin tasarımı, üretimi ve pazarlamasına adanmış bir şirkettir. Kökleri 100 yıl öncesine dayanan Roca 4 kıtada 22 ülkede yer alan 84 üretim tesisi ile 24 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor. Yıllık yaklaşık 1,8 milyar Euro ciroya sahip olan Roca, ürün ve çözümlerini 170’ten fazla pazarda müşterileriyle buluşturuyor.

www.roca.com.tr