RE/MAX Türkiye’nin İzmir’de düzenlediği kariyer semineri, kendi işini kurarak gayrimenkul danışmanlığı alanında çalışmak isteyen yaklaşık 450 kişiyi bir araya getirdi.

Dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu olarak 1997 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteren RE/MAX, İzmir’de düzenlediği kariyer semineri ile kendi işini kurmak isteyen girişimci adayları ile bir araya geldi.

Rekor bir katılımla yaklaşık 450 kişiyi buluşturan “Geleceğin RE/MAX’te” etkinliğinde, broker’lar ofislerinin ve bölgelerinin sunumlarını gerçekleştirirken, 4 kıtada uluslararası eğitimler veren Barış Kılıçarslan’ın öğretici ve motive edici sunumu büyük beğeni topladı.

RE/MAX franchise ofisi açmak isteyen girişimci adaylarının satış profesyonelleri tarafından bilgilendirildiği seminerde, Anadolu Üniversitesi İzmir ekibi de işini büyütmek isteyenlere ipuçları verdi.


RE/MAX hakkında:

1973 yılında kurulan ABD merkezli RE/MAX, bugün dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumudur. 105’in üzerinde ülkede, 7 bin 500’den fazla franchise ofisinde görev yapan 115 binin üzerinde gayrimenkul danışmanı bulunmaktadır. 1997 yılında faaliyete geçen RE/MAX Türkiye, ülke genelindeki ofisleri ile profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. 280’den fazla franchise ofisinde 3 bin 500’ü aşkın gayrimenkul danışmanı ile çalışmalarını sürdüren RE/MAX Türkiye, kendi işini kurmak isteyen girişimcilere önemli fırsatlar sunmaktadır.