RE/MAX Türkiye, franchise ofisi açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyenler için bayilik semineri düzenliyor. Konuya ilgi duyan herkesin katılabileceği ücretsiz etkinlik, 6 Nisan’da gerçekleşecek. 





Dünyanın en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurumu olan RE/MAX markasının ülkemizdeki temsilcisi olan, profesyonel gayrimenkul pazarlama ve danışmanlık hizmetleri sunan RE/MAX Türkiye, girişimcilere önemli fırsatlar sunmayı sürdürüyor. 





Halen Türkiye’nin farklı bölgelerinde 260’tan fazla franchise ofisi ile hizmetlerini sürdüren RE/MAX Türkiye, yeni ofisler açarak RE/MAX markası ile birlikte büyümek isteyen girişimciler için, bir seminer düzenliyor. Başta Ankara’daki girişimciler ve girişimci adayları olmak üzere, çevre illerden de konuya ilgi duyan herkesin katılabileceği seminer, 6 Nisan Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında, Holiday Inn Çukurambar’da gerçekleşecek. 





Etkinliğe katılanlar, RE/MAX Türkiye’ye bağlı bir ofis açmanın kendilerine ne tür fırsatlar sunacağını öğrenme şansı yakalayacak ve sorularını sorabilecekler. Seminere kayıt www.remax.com.tr/seminerler/seminer-kayit/ankara/2019 adresinden yapılabiliyor.