PREMAR; Avrupa ve ABD başta olmak üzere tüm dünyada emlak zinciri kurmakta olan yeni nesil bir gayrimenkul danışmanlık şirketidir.


Premar 40 yıllık deneyimi ile bugün 2. jenerasyonunu yaşayan, “müşteri odaklı yaklaşım, sürekli gelişme, ekip ruhu, yaratıcılık ve şeffaflık” kavramlarını şirket politikasının merkezine yerleştiren PREMAR, Türkiye gayrimenkul sektörüne kazandırdığı ilklerle fark yaratmaya devam ediyor.



PREMAR, geliştirdiği yeni nesil gayrimenkul satış sistemini profesyonel yatırımcı ve girişimciler ile yaygın bir ağa yaymayı hedefliyor. Yatırımcılarına dünya çapında kaliteli, başarılı ve güven veren bir zincirin halkası olma fırsatı sunan PREMAR, kendi işinin patronu olma potansiyeli olan yatırımcılarına deneyim ve güç birliği teklifi ediyor.

Toplumun her kesimine, zaman ve bölge sınırı tanımaksızın en yüksek kalitede, uluslararası düzeyde hizmet sunarak emlak sektöründe tercih edilen ilk marka ve sağladığı güvenle tüm insanlığa katma değer katan; mutlu, ekonomik ve kârlı çözümlerin ilk adresi olmaktır.

Türkiye'nin tamamı yerel sermayeli, uluslararası düzeyde faaliyet gösteren en sistemli Emlak Franchise Zinciri olmak,

Müşterilerimizin emlak sektörüne ilişkin her türlü talebini, sigorta ve nakliye gibi yan dalları da kapsayacak şekilde karşılayan en kapsamlı emlak aracılık hizmetlerini sunmak,

Global ekonominin en önemli sektörü olan gayrimenkul sektöründe, yenilikleri takip eden değil, yeniliklerin öncüsü olan bir marka olarak en çağdaş hizmeti sunmak,

“Birlikten Kuvvet Doğar” felsefesi ile hareket eden ve birbirine sımsıkı bağlı birimlerden oluşan, en geniş network ağına sahip kuruluş olmaktır.