Çevreye duyarlı, yenilikçi marka Peli’nin parke koleksiyonlarının tamamı üretimde kullanılan özel bir teknik sayesinde yüzeyinde mikrop barındırmıyor.





Her zevke hitap eden ve zengin ürün çeşitliliğine sahip olan Peli ile yaşam alanları hijyenik ve güvenli.





Peli Parke Sizlere Konfor Sunuyor





Tasarladığı ve ürettiği ürünlerle yaşam alanlarına yenilikçi çözümler sunan Peli, zengin ürün gamı ve tasarımlarıyla sektörde fark yaratıyor.





Parke kullanımında hijyenin öneminin bilincinde olan Peli’nin tasarladığı tüm koleksiyonlar antibakteriyel olma özelliği de taşıyor.





Parkenin temiz ve bakterilerden arınmış halde kalması, hijyenik olması sağlık açısından önemli. Bakterileri görmesek de, ortadan kaldırılmazlarsa, insan sağlığına zarar veriyor. Mikroplar alerjiler azdırmadan birçok hastalığa neden olabiliyor. Peli’nin uyguladığı ve bakteri oluşumunun engellenmesi ilkesine dayanan, daha hijyenik bir kullanım sağlayan bakteriyel kaplama sayesinde, yüzeyde bakterilere üreyecek alan kalmıyor. Ürüne uygulanan bu yöntem ile standart zemin, bakteri oluşumunu engelleyen özel bir yüzeye dönüşüyor.





Üretiminde kullanılan sıcak presleme tekniği ve dış yüzeydeki kaplama ile ürünler tamamen hijyenik hale geliyor. Parkenin yüzeyi üzerinde herhangi bir kimyasal kalmıyor ve mikrop barınmıyor.  





Tasarımlarıyla yaşam alanlarınızda sıcak bir atmosfer oluşturmanıza imkan sunan Peli ile zeminler modern ve temiz.