Konuyla ilgili Mekan Emlak Gayrimenkul genel müdürü tahir köstek önemli açıklamalarda bulundu.

Emlak sektöründen adından sıkça söz ettiren mekan emlak gayrimenkul ofisi Kurumsal Marka ve Logosunu yeniden Tescil Ettirdi

10 yıl önce markamızın tescilini yaptırtık geçen zaman içinde müşterilerimizden gelen talebler üzerime gerek yurt içi gerekse yurt dışı olumlu iyi eleştiriler üzerine markamızın logosunu yeniden türk patent yetkili ofisine müracat ederek tescil ettirme işlemini gerçekleştirdik.

Merkezi Balıkesir Gönen ilçesinde bulunan kendini kanıtlamış alanında uzman marka patent firması olan Batu Marka Patent Danışmanlık Hizmetleri Tic. Ltd. Şti yöneticileri Çağdaş Bağmeşli ve Damla altınöz firma yetkilisi tarafında markalarımızın tescil süreci gerçekleştirildi.

Bizde mekan gayrimenkul emlak ailesi olarak batu marka patent şirketine göstermiş olduğu ilgi ve hizmetlerinde dolayı buradan teşekkür ediyorum.

Emlak ismi belirlerken nelere dikkat etmeliyiz?

İsim akılda kalıcı isim olmasına özen gösterilmeli

Unutulacak zor isimler kullanılmamalıdır

Bulacağınız isim sektöre uygun bir isim olmalıdır,

Danışmanın adı soyadı şeklinde akılda kalacak isim olabilir,

Emlak Bayilik franchise veren firmalara üye olabilirler,

Emlak ismi buldunuz peki ne yapmalısınız?

Firma adını oluşturmadan önce yapmanız gereken çok önemli konular var

Öncelikle belirlediğiniz emlak isimlerini yazı ve dosya şeklinde oluşturarak bulunduğunuz şehirde size en yakın bu işinin uzmanı marka patent ofislerine giderek doğru bilgi ala bilirler tavsiye ediyorum.

BATU PATENT MARKA OFİSİ

iletişim Tel: 444 6 956

https://www.e-batu.com/

Böylece emlak sektöründe kalıcı ola bilmek için kafa karıştıran taklit marka sorunu ortadan kalkar diye tavsiyelerde bulundu.

Mekan Gayrimenkul Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor.

2017 yılında bize gelen talebler doğrultusunda Türkiye Geneli emlak bayilik ve Franchising sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunmaya başladı.

Firma önem verdiğimiz başta bölgeler Marmara, Ege Akdeniz Bölgesi başta olmak üzere emlak sektörüne yeni bir soluk getirmek istedik. Zaman içinde kendini geliştirerek aldığımız talebler üzerine Türkiye'de olduğu gibi markamızı avrupa ve asya ülkelerine yeni yatırımcılarla buluşturmayı düşünüyoruz öte yandan mekan gayrimenkul emlak ofisi kurumsal sitelerimiz,de 13 dil tercüme seçeneği ile tüm ofislerimize hizmet sunuyoruz.

Personel Desteği, Bölge Koruması, Pazarlama Desteği, Yer Seçimi, Diğer Mekan Emlak Gayrimenkul Franchising Ofislerinin 35 Metrekare Olmasını Ön görülmekte.

Mekan Emlak Gayrimenkul ,Genel Müdürü Tahir Köstek, Genç Girişimciye Pozitif Ayrımcılık Tanıdıklarını Belirterek “Elbette Girişimcinin iş Hayatına Atılmasını Önemsiyoruz Ve Ülke Ekonomisine Katkı Sağlamasını Hedefliyoruz.

Mekan Emlak Gayrimenkul Ofisi Gelen talebler üzerine Master Franchising Vermeye Başladı.

Global Emlak zinciri olma yolunda ilerleyen Mekan emlak gayrimenkul ofisi 2022 yılı içinde avrupa ve asya ülkelerin,de master franchising vermeye başladı.

Mekan gayrimenkul emlak genel müdürü tahir köstek türkiye,de olduğu gibi markamızı avrupa ve asya ülkelerine yeni yatırımcılarla buluşturmayı düşünüyoruz.

Master franchising açmayı hedeflediğimiz ülkeler Başta Türk Cumhuriyeti olmakla beraber kısaca sıralamak gerekirsek Azerbaycan, Makedonya, Kosava, Tükmenistan gibi ülkeler ve diyer asya ve avrupa ülkeleri Bulgaristan, Yunanistan, Rusya, Almanya, Amerika, Fransa, Sudi Arabistan, Dubai, Katar, Ürdün, Romanya, Belçika, Arnavutluk, İran gibi ülkelerden gelen talepleri değerlen direçekleri söyledi.

MEKAN EMLAK GAYRİMENKUL İLETİŞİM (GENEL MERKEZ)

Whatsapp Destek Hattı : 0532 283 96 20

Franchising Destek Hattı : 0266 772 88 74

Bayilik Başvuru Doldurmak İçin Tıklayınız