LG Electronics (LG) klima ve iklimlendirme çözümleri alanındaki iş ortakları ile İzmir Swissôtel Büyük Efes’de gerçekleştirilen etkinlikte bir araya geldi.





LG 40’a yakın iş ortağıyla gerçekleştirilen toplantıda LG Electronics Türkiye’den Klima ve Enerji Çözümleri Bölüm Başkanı James Park, Bireysel ve Ticari Klima Satış Müdürü Vedat Şahin, Ticari Klimalar Satış Müdür Yardımcısı Süleyman Çavuşoğlu, Satış Sonrası Teknik Mühendisi Saffet Laçin ve Klima Satış Mühendisi Murat Sevimli de hazır bulundu.





Yenilikçi ürünleriyle hayatı kolaylaştırırken doğaya karşı sorumluluklarından da ödün vermeyen LG, toplantıda yeni nesil soğutucu gazlar ve R32 soğutucu gazı hakkında bilgilendirme yaptı. Yanıcı olarak bilinen R32 soğutucunun Güney Kore’de yapılan testler sonucunda yanma seviyesinin aslında çok düşük olduğunun anlaşıldığına vurgu yapılan toplantıda, R32 gazının güvenle kullanılabileceğinden bahsedildi.





Toplantıda ayrıca, şirketin Klima ve İklimlendirme Çözümleri alanında 2019 yılına yönelik hedefleri ve stratejileri de paylaşıldı. Mevcut müşteri memnuniyeti odaklı politikaların sürdürülmesi, satış sonrası servislerin daha güçlü hale getirilmesi, proje bazlı çalışmalarda bayilerin desteklenmesi, yeni bayi taleplerinin değerlendirilmesi konuları da görüşüldü.





Yeni nesil ürünlerimizde çevreye verebileceğimiz etkiyi en aza indirmek için tüm dünyada çevre dostu olarak bilinen R32 isimli soğutucu akışkanı kullanıyoruz. Çevre dostu olmasına rağmen bu kadar yüksek performans gösteren tek soğutucu akışkan olan R32, bu yönüyle yeşil soğutucu olarak da adlandırılıyor.” dedi.