Tasarımlarını yurtdışında ve yurtiçindeki toplam 43 satış noktasıyla dünyaya ulaştıran Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Koleksiyon’un yurt içindeki 14’üncü mağazası olan Tekirdağ mağazası, outlet olma özelliği ile dikkat çekiyor.

Her geçen gün yurtdışındaki satış noktalarını artırarak en son Frankfurt’ta açtığı mağazasıyla ABD’den Çin’e, Bahreyn’den Azerbaycan’a, Singapur’dan Rusya’ya dünya genelinde 42 satış noktasına ulaşan Koleksiyon, yurt içindeki mağazalarına da yenilerini ekliyor.

Mimar Faruk Malhan tarafından 1972 yılında temelleri atılan ve 1988 yılından bugüne Tekirdağ’da 86 bin metrekarelik alanda kurulu kapasitesi ile ev ve ofis mobilyası üretimi yapan Koleksiyon, Tekirdağ fabrikasının yanına 1000 metrekarelik bir outlet satış mağazası açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu.

Yüksek kaliteyi yenilikçi tasarım anlayışıyla birleştiren Koleksiyon açılışa özel, Mayıs sonuna kadar ofis ürünlerinde yüzde 60’a,ev ürünlerinde yüzde 40’a, aksesuarda ise yüzde 25’e varan indirimler de sunuyor. Koleksiyon, mobilyadan aydınlatmaya aksesuardan takı ve halıya kadar Tekirdağ’da üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam edecek.